Majdnem az egész mezőny szingli

 Ma egy gyakorlónappal veszi kezdetét a Magyar Amatőr Nyílt Golfbajnokság Balatonudvariban. A versenyre több, mint 120 játékos nevezett itthonról és külföldről is. Többen csak várólistára kerültek, a versenyen végül 112-en fognak elindulni.

Ma egy gyakorlónappal veszi kezdetét a Magyar Amatőr Nyílt Golfbajnokság Balatonudvariban. A versenyre több, mint 120 játékos nevezett itthonról és külföldről is. Többen csak várólistára kerültek, a versenyen végül 112-en fognak elindulni.

Szavakkal kifejezhetetlen az a várakozás, amivel a verseny elébe nézünk. A mezőnyben 107 szingli hendikepes játékos indul, ami majdnem az egész mezőnyt jelenti. A férfiaknál itt lesz a versenyen a tavaly és a tavaly előtti győztes, de a nőknél is játszik majd a címvédő. A versenyen elindul a teljes magyar junior válogatott, akiknek nem ez lesz az első alkalom, hogy felnőtt mezőnyben játszanak. Ott lesz a versenyen a hazánkban idén kevesebbet versenyző Morozova Sofia és testvére, Morozov Misa, valamint a külföldi karrier felé kacsingató Simmes Alexander is, aki idén eddig szintén rejtegette előlünk játékát. El sem lehet mondani, mekkora küzdelem várható az első helyért! Reméljük, mindenki formában van!

Hivatalosan ma kezdődik a seregszemle, de sokan már tegnap, sőt van, aki már hétfőn megjátszotta a pályát. Válogatottunk ma hivatalos edzést tart. Az idő egyelőre enyhén szeles és borús, meglátjuk, mit hoz a holnap.

Az MGSZ közleménye!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés