Minden műfajban otthon

Match play vagy stroke play, teljesen mindegy, Csilla megállíthatatlan. A Németországban, csütörtökön kezdődött International Match Play Trophy-n Rózsa Csilla simán jutott túl a selejtezőn, és egyelőre az egyenes kieséses szakaszban is menetel.

Match play vagy stroke play, teljesen mindegy, Csilla megállíthatatlan. A Németországban, csütörtökön kezdődött International Match Play Trophy-n Rózsa Csilla simán jutott túl a selejtezőn, és egyelőre az egyenes kieséses szakaszban is menetel.

Csilla csütörtökön -2-es score-ral jutott be a legjobb nyolc közé, így a versenyt match play küzdelmekkel folytathatta. A műfajváltás nem nagyon viselte meg lányunkat. Szombati első ellenfele a német, hetedik helyen kiemelt Valerie Gress volt, akivel bár szoros meccset játszott és volt, amikor hátrányban is volt, a végén két előnnyel nyerni tudott. A legjobb négy között az egyik ágon két hazai versenyző feszült egymásnak, így Csilla az olasz Greta Minetto-val játszott. A harmadik kiemelt olasz lánynak az előző körben honfitársát kellett legyőznie. Kettejük csatája 19 lyukon keresztül tartott. Minetto a magyar lány ellen már nem volt képes ekkora ellenállást kifejteni, így Csicsi egy nagyon sima 6&5-ös eredménnyel jutott a döntőbe. Ellenfele Alexandra Lessing lesz, aki az elődöntőben az első kiemelt honfitársát, Katharina Johanna Keilich-et verte ki.

Csillán kívül a többi magyar játékos sajnos nem tudott bejutni a match play küzdelmekbe, így ők tegnap újabb stroke play kört játszottak a minél jobb végső helyezés megszerzéséért. A lányoknál Vadkerti Adél rontott első napi eredményén, de még így is tapad az élmezőnyre és egy jó hajrával akár a dobogóra is felérhet. Előző +7-es eredménye után tegnap +9-et ütött, amivel a harmadik helyhez képest csak négy ütéses hátrányban van. Egy szép score a zárónapon vigaszdíj lenne Adél számára, aki csütörtökön csupán egy ütéssel maradt le a legjobb nyolcba jutásért zajló rájátszásról.

A fiúknál Rózsa Dávid első napi +14-es eredményét ismételte meg a második napon is, amivel sikerült előrébb jönnie néhány helyezést. Sajnos másik fiú játékosunk, Csányi Olivér se megjavítani, de beállítani nem tudta első napi score-ját. Ő a csütörtöki +16 után, tegnap +24-et ütött.

A mai napon Rózsa Csilla a verseny első helyéért száll harcba, Vadkerti Adél a vigaszág dobogós helyéért, míg fiaink a méltó befejezésért. Hajrá magyarok!

EREDMÉNYEK:

MATCH PLAY ELSŐ KÖR

MATCH PLAY MÁSODIK KÖR

STROKE PLAY LÁNYOK

STROKE PLAY FIÚK


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés