Akciós leckék

 1. Egyéni golf leckék 6000 Ft/fő áron!

1. Egyéni golf leckék 6000 Ft/fő áron!

Lugosi Balázs és Bozó Ádám - ismert golf oktatóink - a szezon végére szeretnék, ha minden tanítványuk jelelentősen javítaná hcp-jét, ezzel a várhatóan havas télen is kitartó lendületet nyerve a jövő szezonra! Ezért már most kedvezményes árrakkal buzdítanak titeket, egy átfogó kurzus kezdetére a Magyar Golf Klubban.

Az árlistát itt találod

2. Engedjétek meg, hogy ezúton küldjük el nektek Czibi István, klubtagunk meghívóját:

Kedves Klubtagtársak, Golfozók!

Szeretettel meghívlak Titeket az évtizedes múltra visszatekintő Szent István Kupára, Kisorosziba. A hagyományokhoz híven egy családias hangulatú, megemlékező versenyt szerveztem számotokra, ahol az idén történt sajnálatos eseményeknek köszönhetően különösen számítok a részvételetekre és önzetlen segítségetekre. A pálya helyreállításához ezen alkalommal is hozzá tudtok járulni a greenfee megvásárlásával. Természetesen minden további segítséget, támogatást, tombolaajándékot is szívesen elfogadnak. Remélem szép számban összegyűlünk és egy kellemes, golfos nappal töltjük Szent István ünnepét!

Baráti üdvözlettel,

Czibi István

A versenykírást innen tölthetitek le | Nevezés: 06 26 592 020

3. Zöldellő pályán játszható a hátsó 9 szakasz is!

A helyreállítási munkálatokon Greenkeeper csapatunk, Nagy István (klubelnök)
és idén áprilistól a pálya munkáltok vezetését vállalva  - fiatal, ámbár elszánt és lelkes - Head Greenkeeperünk, Nagy István  [ nem elírás, valós a névazonosság :)) ] vezetésével szüntelenül dolgozik.

Fontosabb említenivalók: 

Az első kilence szakaszon kisebb átalakításokkal az öntözőrendszeren még szebbé, egységesebbé varázsolták a játékfelületet, és a játékban zavaró részeken megkezdték a nagy rough lenyírását. 

A hátsó kilenc szakaszon a felülvetett területeken szépen kinőtt a fű és folyamatosan erősödik, dúsul. Akadálytalanul, jól játszható az összes szakasz.

A megszokott minőségű szolgáltatásokkal és barátságos klubélettel várunk a Magyar Golf Klubban ünnepnapokon is!

Üdvözlettel,
A Magyar Golf Klub - Kisoroszi Csapata


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés