Boldog negyvenediket!

Nyilas Péter golfos barátunk nemrégiben ünnepelte 40. születésnapját. Barátai és családja természetesen golfos meglepetésben részesítette.

Nyilas Péter golfos barátunk nemrégiben ünnepelte 40. születésnapját. Barátai és családja természetesen golfos meglepetésben részesítették.

Nyilas Péter rövid időre látogatott haza az USA-ból, ahol feleségével és három hónapos gyermekével már régóta életvitelszerűen él. Itthoni barátai ezt az alkalmat ragadták meg, hogy a hétvégén meglepetés golfversenyt rendezzenek Péter számára. A meglepetés verseny első felvonását szombaton, Balatonudvariban rendezték, majd a társaság átvonult Zircre és a mulatság vasárnap is folytatódott. A baráti összejövetelen négy darab háromfős flight indult. Az esemény megszervezését Turkovics Ilonának köszönhették, miközben a jelenlévők között olya nevek voltak még, mint Zilahy Csaba, Gratzl Ferenc vagy éppen Herr Tamás.

Nyilas Péter szülinapi bulija alkalom volt arra, hogy feleségével, Kingával nemrég született gyermeküket is bemutathassák a barátoknak. A kis Olivér aranyosságától mindenki el volt ájulva. Sokan már most nagy golfozó jövőt jósolnak neki, figyelembe véve az anyuka tánctanári pályáját és az apuka teniszért, és golfért való rajongását.

A társaság szombati játékát nehezítette a hirtelen jött eső és szél, így az aznapi tee time-okat többször is el kellett halasztani, de végül csak le tudták játszani a 18 lyukat, miközben a játék végére a nap is kisütött. A szombati napon a játékosok közül Gratzl Ferenc és Herr Tamás bizonyult a legjobbnak. A játékosok még aznap délután áttelepültek Zircre, ahol másnap játszották le a baráti 18 lyukat. Merthogy a zirci pálya igenis 18 lyukas, akárki akármit mond. A társaságból mindenki el volt ájulva szolgáltatásaitól és a minőségtől, amivel a Bakony szívében találkoztak. Zircen ráadásul már jó idő fogadta őket, a hangulat pedig már az előző napon is garantálva volt. Az itteni győztes a vendégként érkező Bohács Zsolt lett.

Nyilas Péter nagyon örült a meglepetésnek és persze annak, hogy újraláthatta barátait.

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés