Csilla újabb eagle-t ütött

 Tegnap a második nappal folytatódott a Németországban két magyar játékos részvételével zajló RB German Junior. Simmes Alex és Rózsa Csilla is javítani tudott. De még hogy!

Tegnap a második nappal folytatódott a Németországban két magyar játékos részvételével zajló RB German Junior. Simmes Alex és Rózsa Csilla is javítani tudott. De még hogy!

Rózsa Csilla az első napi -2-je után a második napon nagyon bekezdett. Ismételten a 10-es szakaszról indulva, ismételten egy birdie-vel indította a napját. Ezek után higgadtan hozta a par-okat, mígnem az utolsó négy szakaszon beütött még három birdie-t, amivel 9 lyuk után már -4-ben állt. A magyar drukkerek őrjöngve ugrottak fel a székükből, miközben a live scoring-ot figyelték.

Csilla a második 9 harmadik szakaszán ütött egy bogey-t, ami visszavetette a szurkolók lelkesedését, de a játékost szerencsére kicsit sem és a következő két szakaszon egy eagle-el és egy újabb birdie-vel korrigált. Két szakasszal ezután jött az újabb madárka, amivel kettővel a vége előtt Csicsi már -7-ben állt. Sajnos az utolsó két szakaszon becsúszott két bogey, így a szavakkal leírhatatlan eredmény helyett, csak a zseniális (67) eredmény jött össze játékosunknak.

Csilla ezzel a második helyre kúszott fel, egy ütéssel az éllovas svéd Lynn Carlson mögé. Érdekesség, hogy az első napi legjobb (67-es score-ral záró), Laura Lorenzen tegnap 84-et ütött, így nagyot zuhant a tabellán.

A fiúknál Simmes Alex javítani tudott első napi eredményén (77). Tegnap is ugyanúgy megütötte az egy birdie-t és a négy bogey-t, de ezúttal a duplát elhagyta, így kettővel jobb eredménnyel, 75-tel zárt. Ezzel jelenleg a 45. helyen áll.

LIVE SCORING!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés