Kiélezett jótékonyság

 Szombaton, Tatán a golfozók szép számmal gyűltek össze, hogy jelenlétükkel támogassák a nemrégiben víz alá került Kisoroszi pálya helyreállítási munkálatait. Kisorosziban a helyzet egyre jobb, hamarosan már 18 szakaszon lehet játszani a pályán, de a Magyar Bajnokság eredeti időpontja halasztásra került, így helyette Tatán megrendezésre kerülhetett a Kisorosziért Ranglista Verseny.

Szombaton, Tatán a golfozók szép számmal gyűltek össze, hogy jelenlétükkel és nevezési díjukkal támogassák a nemrégiben víz alá került Kisoroszi pálya helyreállítási munkálatait. Kisorosziban a helyzet egyre jobb, hamarosan már 18 szakaszon lehet játszani a pályán, de a Magyar Bajnokság eredeti időpontja halasztásra került, így helyette Tatán megrendezésre kerülhetett a Kisorosziért Ranglista Verseny.

Tekintettel a nagy melegre, a kezdő flight 7:30-kor állt az első elütőre. Szerencsére a vihar elkerülte a pályát, így az egész verseny verőfényes napsütésben telt el.

Az egész nap hangulata nagyon barátságos volt és a játékosok jókedvét a nagy hőség sem rontotta el. 

A versenyen, Nagy István a Magyar Golf Club elnöke első kézből számolt be a pálya állapotáról és megnyugtatott mindenkit, hogy a közeljövőben mind a 18 szakasz alkalmas lesz játékra.

A jótékonysági ranglista verseny pedig igazi ranglista versenyhez méltó módon zajlott. A stableford küzdelem végén, ahogy kell, pontegyenlőséggel két játékos, Jakobi Andris és Bertényi Balázs osztozkodott a Bruttó kategória első helyén, így play-off következett. A győztes végül az ifjabbik Jakobi lett.

A dobogó harmadik fokát a formáját már egyre jobban visszanyerő Szeberényi Máté szerezte meg.

A verseny rangját jelzi, hogy a mezőnyben még olyan nevek voltak ott, mint Rózsa Csilla, Csányi Olivér, Tar László, Rózsavölgyi János, Horváth Ádám és még sorolhatnánk.

Eredmények:

Bruttó stableford:

1. Jakobi András 35

2. Bertényi Balázs 35

3. Szeberényi Máté 33

4. Rózsa Csilla 33

5. Csányi Olivér 32

6. Meznerics Gergely 32

7. Vadkerti Adél 31

8. Zombori Dániel 31

9. Dr. Bohács Zsolt 31

10. Kádár Attila 30

A további kategóriák eredményeit megtekinthetik az MGSZ eagle-rendszerében!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés