Golf Nyár Tótvázsony

  A verseny rendezője: St. Lőrinc Golf Club

 A verseny rendezője: St. Lőrinc Golf Club

Szabályok: A verseny az R & A Rules Limited szabályai, a Magyar Golf Szövetség Versenyszabályzata, valamint a Vadrózsa Golf Club, helyi szabályainak megfelelően kerül megrendezésre.

A verseny helyszíne: Vadrózsa Golf Club, 8246. Tótvázsony, Nagymező út 33-34.

A verseny ideje: a versenyek a következő napokon kerülnek megrendezésre:
2013.06.09. vasárnap                        2013.07.07. vasárnap                         2013.08.11. vasárnap

Nevezési határidő: a nevezés az adott fordulóra a versenyt megelőzően 10.00 óráig adható le a klub recepcióján személyesen, vagy telefonon.

Nevezési díj: az SLGC tagjai számára: 3.990 Ft,  más klubok tagjai számára: 4.900 Ft,

A nevezési díj tartalmazza a versenyzők számára a versenyen való indulást, verseny napján az ingyenes gyakorlási lehetőséget, a verseny utáni ebédet, a díjkiosztón való részvételt és a nyereményeket.  Előzetes bejelentkezés esetén étkezési lehetőséget is biztosítunk a kísérők, családtagok, vendégek számára is.

Résztvevők: Versenyre jogosult minden magyar és külföldi amatőr golfjátékos, a klubja által igazolható hendikeppel, 0-36 EHCP-ig, kategória besorolás alapján. A versenyre 37-45 clubhendikepes játékosok is nevezhetnek, akik külön díjazásban részesülnek.

A verseny kategóriái: "A" kategória 0-22,0 EHCP, "B" kategória 22,1-36 EHCP, "C" kat. 37-45 klub HCP

Maximális nevezési létszám: 44 fő, túljelentkezés esetén Versenybizottság dönt az indítás módjáról

A verseny játékformája: bruttó és nettó stroke play (stroke-HCP) 9 szakaszon, nem HCP minősítő körben,

Playing handicap: A pálya hivatalos felméréssel nem rendelkezik, ezért a PHCP kalkulálására nincs lehetőség. A játékosok a versenyre történő nevezéssel elfogadják, hogy az EHCP-ből kerekített számértékkel vesznek részt a stroke-hcp versenyen. Kerekítés 0,5-ig lefelé, 0,6-tól fölfelé.

A verseny indítása: A Vadrózsa Golf Club 9 szakaszos par 36-os pályáján, 11:00 órától, minden  tee-ről egyszerre (shot-gun), maximum 4 fős vegyes flightokban,

Elütő: mindenki az életkornak és nemnek megfelelő, standard elütőkről indul,

Eredményhirdetés: a verseny befejezését követő fél órán belül.

Fordulónkénti díjazottak: Bruttó stroke I., nettó stroke A, B, C kategória I.-III. helyezett, Azon helyezettek, akik a díjkiosztón nem vesznek részt, utólag csak a verseny díjait vehetik át a tárgynyereményeket nem, azok ugyanis kisorolásra kerülnek a díjkiosztón jelen lévő versenyzők között.

Versenybizottság: Tolnai Gábor, Buna Edvin,

Holtverseny: A bruttó és nettó első helyezés holtversenye esetén szétütés (play off) dönt a helyezés  sorsáról a Versenybizottság által kijelölt szakaszon. További bruttó és nettó helyek egyenlősége esetén fordulónként az utolsó 9, 6, 3, 1 szakaszok eredménye alapján kerülnek meghatározásra a helyezések, ezek egyenlősége esetén pedig sorsolás dönt.

Óvási díj és határidő: Az óvás a verseny befejezetté nyilvánítását követő egy órán belül írásban nyújtandó be. Óvási díj: 10.000,-Ft.

Score-kártya leadása: A score-kártyát a játék befejezését követően a lehető legrövidebb időn belül az erre kijelölt helységben a versenyző és markere által aláírva kell leadni. Amennyiben a játékos a score-kártyát leadta, úgy módosításra, javításra a továbbiakban nincs lehetősége.

Golfkocsi használata: Elektromos autó használata indokolt esetben engedélyezett. Előzetes regisztráció szükséges, mert golfautók csak korlátozott számban állnak rendelkezésre.

Távolságmérők használata: a versenyen a távolságmérők használata a helyi szabály szerint is engedélyezett,

A Versenybizottság a változtatás jogát fenntartja! 

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
3
7
8
9
10
11
15
16
20
21
22
23
28
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés