Útban a golf fővárosa felé

  Információink szerint válogatott játékosunk, Rózsa Dávid apukájával, szintén golfozó öccsével és edzőjük, Damian MacPherson-nal a mai nap indultak el a skóciai St. Andrews felé.

 Információink szerint válogatott játékosunk, Rózsa Dávid apukájával, szintén golfozó öccsével és edzőjük, Damian MacPherson-nal a mai nap indultak el a skóciai St. Andrews felé.

Az utazással kapcsolatos előzetes hírek pusztán a helyszín miatt is izgalmasan hangzanak. Nem sok junior játékosunk – sőt senki – sem mondhatja ugyanis el magáról, hogy járt már a golf fővárosában. Ez hatalmas inspirációt adhat mind a már válogatott kerettag Dávidnak, mind testvérének Daninak, akik egyébként edzőtáborozni utaznak külföldre. Ami edzőjüket és a máriavölgyi Pannonia Golf Club klubigazgatóját, Damian-t illeti, ő profi játékos korában már háromszor játszott a legendás pályán, így nem csak mint tréner, idegenvezetőként is egészen biztosan helyt fog állni a túra során.

Rózsa Dávid boldogságához hozzátartozik, hogy az utazásra már felépült korábbi ételmérgezéséből, míg Dani sajnos törött ujjal fog játszani, ami egyben azt is jelentheti, hogy nem élvezheti végig az összes szakaszt. Tagadhatatlan viszont, hogy St. Andrews-on végigsétálni is elég, hogy az ember érezze a hely szellemiségét.

A Rózsa-családdal kapcsolatos hír még, hogy Dávid bekerült az idei Young Masters-re utazó négyfős csapat tagjai közé is. A játékos ezt egyelőre megelőlegezett bizalomnak érzi a szövetségi kapitány felől, ugyanakkor lélekben már most készül a megmérettetésre. Arra a megmérettetésre, amin egyébként ismét lehetősége lesz egy versenyen játszani a magyar golf jelenlegi zászlóvivőjével, Rózsa Csillával. Dávid nagyon büszke válogatott csapattársára, hiszen Csicsit a héten a kontinens válogatottba is behívták. A mostani edzőtáborral kapcsolatban pedig csak azt mondta, hogy szerencsésnek érzi magát, hogy testvérével és edzőjével együtt élvezheti ezt a nem mindennapi utazást.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés