Félkezes dobogó

  Szombaton, Balatonudvariban Zsadányi Ildikó mondhatta magát a legszerencsésebbnek. Az International Managers Cup 58 fős mezőnyéből bár nem játékával emelkedett ki, a sorsolás útján kiosztásra került fődíjat ő vihette haza.

 Szombaton, Balatonudvariban Zsadányi Ildikó mondhatta magát a legszerencsésebbnek. Az International Managers Cup 58 fős mezőnyéből bár nem játékával emelkedett ki, a sorsolás útján kiosztásra került fődíjat ő vihette haza.

A verseny Zsadányi számára nagyon jó hangulatban zajlott. A nemzetközi mezőny részvételével zajló kupán ő speciel egy szlovák és egy horvát játékossal ment egy flight-ban, akikkel jót beszélgettek az ütések között. A magyar játékos sokat hallott például a szlovák golf helyzetről.

„Lenyűgöző dolgokat mesélt a szlovák fiú. Náluk az utóbbi időben nagyon beindult a golfüzlet. A kluboknak 500-600 tagjuk van, sőt még külön golf csatornát is indítottak, ahol az amatőr versenyeket is rendszeresen közvetítik, így a mindennapi golfozó is láthatja magát a televízióban. A golf ottani sikere azért is hihetetlen, mert mint országnak, még kevesebb lakosa van mint Magyarországnak” – adta tovább flight-társa szavait Zsadányi.

Interjúalanyunk saját bevallása szerint egyébként nem játszott jól a versenyen, nem úgy, mint élettársa, Miszlai Sándor. Miszlai még mindig sérülten játszott, de a bruttó férfi kategóriában így is sikerült megcsípnie a harmadik helyet, aminek a jutalma egy szép kristályváza volt. Így elmondhatjuk, hogy Miszlai fél kézzel is felért a dobogóra. Mindeközben Zsadányinak nem a pályán, hanem a díjátadón volt szerencsére.

A 4000 eurós értékű karóra sorsolásakor ugyanis akinek a nevét először kihúzták, az nem jelentkezett nyereményéért és a helyette másodikként kihúzott név volt Zsadányi Ildikóé. No igen. Sokszor halljuk, hogy egy-egy versenyen a díjátadóra már csak a mezőny töredéke marad ott. Ez eddig sem volt helyes, de ez most meg is bosszulta magát. Legalábbis annak az embernek a szempontjából, akinek a nevét először húzták ki, és aki akkor nem volt már ott, így lemaradt a fődíjról.

Zsadányi a továbbiakban sem fektet komoly erőket a versenyzésbe, inkább csak a játék kedvéért golfozik. Amikor teheti, azért eljár Wilheim Istvánhoz, a balatonudvari pálya pro edzőjéhez egy kis továbbképzésre, de túlzás lenne azt állítani, hogy rendszeresen edz, hiszen erre a hétköznapokban nincs elég ideje. Ez persze nem baj, ha az ember így is nyer néha-néha egy 4000 eurós svájci órát.

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
3
7
8
9
10
11
15
16
20
21
22
23
28
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés