Programok egyre-másra

 Az alábbiakban a Szent Lőrinc Golf Club 2013. május 22-én kiküldött hírlevelét tesszük közzé.

Az alábbiakban a Szent Lőrinc Golf Club 2013. május 22-én kiküldött hírlevelét tesszük közzé.

Sunset Golf Tour 2013/3 a Colosseum Fitness támogatásával

A hétvégén harmadik fordulójához érkezik a St.Lőrinc Golf Club versenysorozata a Sunset Golf Tour. Az elmúlt két fordulóban más-más győztesek és dobogósok örülhettek a nyereményeknek. így igen változatos sorozat elé nézünk. A május 26-án megrendezésre kerülő harmadik fordulóban a Colosseum Fitness igen hasznos nyereményei gyarapítják majd az eredményesen szereplő játékosokat.

Az eddig tapasztalatok alapján jól működnek a változtatások, könnyebben lejátszható a pálya, nincsenek várakozások. Az eredményhirdetésekre szép számmal maradnak a játékosok nem csak azok, akik valamelyik dobogós helyen végeztek, hanem akik egy kicsit szeretnek leülni az ismerősökkel beszélgetni. Az eredményhirdetés minden alkalommal sorsolással zárul, így aki a játéka alapján ajándék nélkül menne haza, az még mindig bízhat a szerencséjében. A harmadik fordulótól már kimondottan a sorsolásra szánt nyeremények is lesznek.

A versenyzői létszám emelkedése remélhetőleg a harmadik fordulóban is tovább folytatódik, amikorra nem kora nyári, hanem igazi tavaszi időt jósolnak a meteorológusok. A versenyre természetesen már lehet jelentkezni a St.Lőrinc Golf Club recepcióján személyesen vagy pedig a 06 30 299-2516-os mobil elérhetőségen. Nevezési határidő május 25 16:00 óra.

Lőrinces első helyek a pünkösdi hétvégén

Hideg Dániel újabb kategóriagyőzelmet szerzett az idei ranglista versenyek sorában. Május 18-án Tatán az Old Lake Golf Clubban rendezett versenyen Dani kiváló játékkal 42 stableford pontot gyűjtött és ezzel a netto"A" kategória első helyét is megszerezte!

Kisorosziban is remekeltek játékosaink Gearoid OSullivan és Magyar Tibor is első hellyel térhetett haza május 19-én a Magyar Golf Clubból. Gearoid a bruttó, Tibor pedig a nettó kategória első helyét szerezte meg a 18 szakaszos Pünkösdi Golfkirály Választáson és Versenyen.

A hétvégén a Balatonnál is versenyeztek játékosaink és ők is szép eredményeket értek el. Balatonudvariban két versenyen is elütőkre álltak játékosaink. A Balaton Golf Kupán Czernecki Laura a nettó junior kategória harmadik helyén végzett, Horváth Erik pedig a kimondottan gyerekeknek kiírt, meghívásos Balaton Junior Versenyen a bruttó ütésszám szerinti értékelésben a hetedik helyet szerezte meg.

Mindenkinek gratulálunk!

Teszt hétvége Tótvázsonyban

A pünkösdi hétvégén hosszú idő óta először nyílt lehetősége a golfozóknak játszani az eddig privát pályaként a Balaton- felvidéken Tótvázsonyban található Vadrózsa Golf Clubban. A St.Lőrinc  Golf Club tagjai térítésmentesen a külsősök pedig 50% kedvezmény mellett tehették meg próbaköreiket a felújítás alatt álló pályán.

A pályáról nagyon sok pozitív észrevétel érkezett annak változatosságával, játszhatósággal és a játékélményével kapcsolatban. Ez azért is jóleső dolog, mert a Sunset Golf Tour tavaszi és őszi fordulói közé eső nyári időszakra a Porsche M5 Audi Golf Kupa és Golf Nyár Tótvázsony fordulói lettek betervezve. A júniusi első versenyre még sokat fog változni a pálya képe, így érdemes lesz mindenkinek betervezni a naptárába a nyári időszakban néhány tótvázsonyi látogatást.

MGSZ Országos Nyílt Nap

Az idei MGSZ által szervezett nyílt napon természetesen a St.Lőrinc Golf Club is a látogatók rendelkezésére állt. A statisztikák szerint a legtöbb interneten regisztráló a dél pesti golf centrumot választotta, ennek megfelelően a május 18-án szombaton igazán sűrű programja volt a klub dolgozóinak, hogy mindenki megfelelő bemutatóban részesüljön.

A nyílt nap nagy előnye, hogy az emberek önként átlépik a klubok kapuját, nem kell őket külön rendezvényeken keresztül becsalogatni. Akik bejönnek, azok már érdeklődnek is, így nem előadások, hanem beszélgetések voltak akár a pályabemutatók, akár az ütések oktatása során. Minden résztvevő személyre szabott ízelítőt kapott a golfból és remélhetőleg többen vissza is jönnek majd még az év során, hogy alaposabban megismerkedjenek ezzel a fantasztikus sporttal.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés