Golftábor, Tótvázsony és nyílt nap

Az alábbiakban a Szent Lőrinc Golf Club 2013. május 15-én kiküldött hírlevelét tesszük közzé.

Az alábbiakban a Szent Lőrinc Golf Club 2013. május 15-én kiküldött hírlevelét tesszük közzé.

Országos Nyílt Nap május 18-án St.Lőrincen

A St.Lőrinc Golf Club a Magyar Golf Szövetség által szervezett Országos Nyílt Napnak ismét oszlopos tagja kíván lenni Budapesten. Ennek megfelelően a május 18-i nyílt napon a klub szeretettel vár mindenkit egy izgalmas kirándulásra és egy kis ízelítőre, hogy minél több látogatót vezethessen be a golf világába. A golfprogram golfautós pályabemutatóból, a gurítások és ütések megismertetéséből és természetesen egy kis gyakorlásból áll.
Az ingyenes eseményre a klub elérhetőségein, e-mail-en és telefonon lehet jelentkezni, illetve az agolfmindenkie.hu oldalon lehet regisztrálni. Minden golfozónak, aki szívesen kihozna az ismerőseit egy klub látogatásra, hogy a golfot testközelből megismerhessék, azoknak érdemes szombaton kilátogatni a nyílt napra.
Találkozzunk a pünkösdi hétvégén St.Lőrincen!

Teszt lehetőség Tótvázsonyban

A nyár közeledtével mindenki a Balaton környékén keresgél kikapcsolódási pihenési és sport lehetőséget. Új pályánk, ami a Balaton-felvidéken, Tótvázsonyban található már a nyári szezonra készül. A kilenc szakaszon a karbantartási munkálatok még javában tartanak, hogy a nyári hónapokban már versenyeken játszhassanak a golfozók, de pünkösdi hosszú hétvégén már egy előzetes tesztlehetőségre lehetőség nyílik.
A hosszú hétvégén május 18 és 20-a között a St.Lőrinc Golf Club tagjai térítésmentesen játszhatnak a pályán, de más klubok tagjai is 50% kedvezménnyel próbálhatják ki a szakaszokat.
A játékhoz kérünk mindenkit, hogy vagy a St.Lőrinc Golf Club recepcióján (06 30 299-2516), vagy Tótvázsonyban, Tolnai Gábornál (06 30 438-0219) jelezze tervezett játékának idejét!

Bacsó Krisztián kategória győztes a Match Play Bajnokságon!

Bacsó Krisztián, kiváló junior klubtagunk a május 8-12 között, Tatán megrendezésre került II Magyar Nyílt Match Play Bajnokság 12-24 hendikep közötti kategóriájának győztese!
Az összetett értékelésben a nyílt és a magyar bajnoki serleget is Horváth Marcell érdemelte ki. A nyílt kategória második helyén Morozov Misa, a harmaikon pedig Zilahy Csaba végzett, aki ezzel a magyar értékelés második helyezését is bebiztosította. A magyar dobogó harmadik fokára a fiatal Závaczki Bálint állhatott. A 25-36 hcp kategória legjobbja Kovács György lett!

Hideg Dániel győzött a Sunset Golf Tour második, Organo Gold fordulóján

Május 12-én került megrendezésre a St.Lőrinc Golf Club versenysorozatának második állomása, amelyet a különleges Organo Gold kávék tettek különlegessé. A verseny előtt természetesen, volt lehetőség egy kis kóstolóra, ami kicsit fel is frissítette a játékosokat, akiknek, érdemes volt hajtaniuk az igen értékes díjakért, hiszen a tárgynyeremények is a wellnes kávékból kerültek ki.
Az első tee-ről indult, fennakadásoktól mentes versenyen Hideg Dániel több birdie-t is szerezve a bruttó s a Nettó "A" kategória győzelmét is megszerezte, ez utóbbit Kovács B Tamás és Mari Dávid előtt. A "B" kategóriában a remekül játszó Nagy Réka kimagasló 24 stableford ponttal végzett az első helyen, Bara Miklós és Ágoston Mihály előtt. A remek hangulatú díjkiosztóra szinte mindenki a klubban maradt, így a szokásos sorsoláshoz külön díjakat ajánlott fel a kávékat forgalmazó cég képviselője.
A Sunset Golf Tour következő fordulójára május 26-án vasárnap délután kerül sor St.Lőrincen!

Nyári Junior Golftábor St.Lőrincen

Klubunk az idei évben is megrendezi a nyári szünidőben esedékes golftáborát. Június, július és augusztus hónapban öt tervezett héten, hétfőtől péntekig lesznek a gyerekeknek sportfoglalkozások. A már golfozó és a golffal még csak ismerkedő gyerekek részvételére is van lehetőség a 6-12 fős csoportokban (ideális létszám 8-10 fő). Az összeállított programban a golf mellett, erőnléti edzések, elméleti képzés és természetesen egyéb játékok is szerepelnek.
A tervek szerint a következő időpontokban indulnak a táborok:
2013.06.24-28
2013.07.08-12
2013.07.22-26
2014.08.05-09
2013.08.26-30
Kellő számú jelentkező esetén a meghirdetettől eltérő időpontokban is indulhatnak foglalkozások. A csoportok minimális létszáma 6 fő.
A sportprogramokkal, játékokkal, elméleti képzéssel és napi háromszori étkezéssel a golftábor ára 37.500 Ft / 5 nap.
A tábor különböző időpontjaira már most lehet jelentkezni a klub recepcióján személyesen vagy telefonon a +36 30 299-2516-os mobilszámán.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés