Tom Burnett Magyarországon

Ezúton szeretettel meghívunk az A-HÍD Golf Sztár Skills Challenge Versenysorozat második állomására, a ZOMKO CHALLENGE -re, amely 2013. május 15-én, szerdán, Budapesten az Academy Golf Budapest pályáján kerül megrendezésre, 10 - 18 óra között.

Ezúton szeretettel meghívunk az A-HÍD Golf Sztár Skills Challenge Versenysorozat második állomására, a ZOMKO CHALLENGE -re, amely 2013. május 15-én, szerdán, Budapesten az Academy Golf Budapest pályáján kerül megrendezésre, 10 - 18 óra között. 

A rendezvény meglepetés vendége Tom Burnett amerikai edző, aki Rózsa Csilla trénereként ismerhetnek a hazai golfozók.

A rendezvényen Tom Burnett csoportos, egy órás Pros Clinic-et tart, melynek keretében szakmai tanácsokkal látja el a résztvevőket.

Jelentkezéseket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre kérjük elküldeni. A jelentkező játékosok között sorsolás fogja eldönteni a részvételt, tekintettel a szűk résztvevői létszám keretre. 

A rendezvényen való részvétel ingyenes, beleértve a Pros Clinic-et is.

Részletes versenykiírás lentebb olvasható. 

A helyszínen Fornetti süteményeket, Watt energia és izotóniás italokat, Veritas Gold ásványvizeket fogyaszthattok valamint a Paulaner söreit kóstolhatjátok. A Gourmet & Borakadémia jóvoltából fröccs pult várja a vendégeket valamint kávékülönlegességeik is kipróbálásra várnak.

VERSENYKIÍRÁS

A-HÍD GOLF SZTÁR SKILLS CHALLENGE VERSENYSOROZAT 2013

Zomko Challenge

2013. május 15. szerda

Academy Golf Budapest (Budapest, Perényi út 6.)

GOLF SZTÁR SKILLS CHALLENGE

A Golf Sztár Skills Challange ügyességi versenysorozat, amelyben a versenyzők külön versenyszámonként a golfjáték alapütéseit hajtják végre. A versenysorozat öt versenyből áll, amelyeken kvalifikációt lehet szerezni a döntőre.

A rendezvény célja a golf népszerűsítése.

Kezdők, golffal ismerkedők részére golfoktatást biztosítunk.

NEVEZÉSI DÍJ

Nincs, a rendezvényen való részvétel ingyenes.

VERSENYZŐI KATEGÓRIÁK

* Szuper Tour játékos (minden profi és 12 Hcp alatti amatőr)

* amatőr golfozó (12 Hcp fölött)

* golfozó sztár

* még nem golfozó sztár

* szponzor

* kezdő (nem rendelkezik Hcp-vel)

* reménység (14 év alatt)

Minden játékost a versenysorozatba való bekapcsolódásakor sorolnak be a szervezők, utólagos kategóriaváltásra nincs lehetőség!

A versenyszámok teljesítési ideje kb. fél óra. A versenyszámok teljesítésére a rendezvény ideje alatt bármikor van lehetőség a megadott 10 és 18 óra között. Az érkezés időpontját a torlódás elkerülése végett kérjük minden résztvevő lehetőség szerint előre jelezze!

VERSENYSZÁMOK

Távolba ütés hetes vassal

Minden játékosnak öt kísérlete van, amelyet kizárólag hetes vas ütővel lehet végrehajtani. A hölgyversenyzők eredményéhez minden kategóriában 15 métert hozzáadunk.

Közelítő ütés

Minden játékosnak három kísérlete van 10 méterről a lyukhoz közel ütni a labdát. Minden kísérlet mérhető. Azonos eredmény esetén a második, illetve a harmadik labda lyuktól való távolsága rangsorol.

Gurítás

Az Academy Golf Club putting greenjén kialakított 9 lyukat kell megjátszani a zászlókon jelzett számok emelkedő sorrendjében. Az első gurítást a 9-es zászlótól az egyes zászló felé kell végrehajtani, majd visszafelé az egyes zászlótól. A 18 szakasz teljesítését követően elért összesített ütésszám jelenti a rangsorolás alapját. Azonos ütésszám esetén a távolba ütésben elért jobb eredmény rangsorol.

ÉRTÉKELÉS

Minden kategóriában a fordulókat követően az összetett értékelés alapját az egyes versenyszámokban elért eredmények összegzései jelentik. Minden résztvevő esetében versenyszámonként a három legjobb eredmény számít bele az értékelésbe. Az így kialakult versenyszámonkénti helyezési számok összege határozza meg a versenyzők pozícióját. Azonos helyezési szám összegek esetén a gurításban elért jobb összesített eredmény rangsorol. A versenysorozat 2013 októberében rendezendő döntőjében minden kategória összetett versenyének első hat helyezettje vehet részt.

DÍJAZÁS

A döntő helyezettjei díjazásban részesülnek. A díjak többek között magyarországi wellness szállodák kétszemélyes, kétéjszakás utalványai, valamint további értékes díjak. Díjazásban részesülnek még kategóriánként a legjobb hölgyversenyzők is.

VENDÉGLÁTÁS

A helyszínen Fornetti süteményeket, Watt energia és izotóniás italokat, Veritas Gold ásványvizeket fogyaszthatnak valamint a Paulaner szezonális söreit kóstolhatják. A Gourmet & Borakadémia jóvoltából fröccs pult várja a vendégeket valamint kávékülönlegességeik is kipróbálásra várnak.

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés