Lőrinci szemmel

Rózsa Csilla győzött, Berta Máté a legjobb Lőrinces a Magyar Kupán!

Rózsa Csilla győzött, Berta Máté a legjobb Lőrinces a Magyar Kupán!

Rózsa Csilla győzelmével zárult a XXIV. Magyar Kupa! A Royal Balaton Golf & Yacht Club játékosa 70 és 72 bruttó ütéssel szerezte meg az abszolút első helyezést a versenyen és ezzel az első női győztese is lett a Magyar Kupának.

Gratulálunk!

A St.Lőrinc Golf Club játékosai mindannyian végigjátszották a két napos viadalt, a legjobb pozícióban Berta Máté végzett, aki a bruttó 12. helyen fejezte be a versenyt. A férfiak nettó kategóriájában Hideg Dániel, a többszörös magyar bajnok ifj. Tóth Jánossal azonos eredménnyel végzett a 9. helyen. Hideg János a 34. Kovács Gy Tamás a 35. Dr.Puchele István pedig a 47 helyet érte el a népes mezőnyben. A juniorok nettó kategóriájában Szabó Antónia a 16. Mari Dávid a 20. Bacsó Krisztián pedig a 26. helyen zárta a viadalt.

Sunset Golf Tour II Organo Gold

Május 12-én a második állomásához érkezik a 2013-as Sunset Golf Tour, amelyek egy wellnes kávé, az Organo Gold a névadója. A vasárnapi versenyen italkülönlegességek lesznek megkóstolhatók és természetesen a díjazottak otthonra is kapnak a finomságokból. A Sunset idei első, SLGC rendezésű fordulóján, a Tótvázsonyban található új pályára nyertek green fee vouchereket a játékosok, a második fordulóban pedig tízezres nagyságrendű ajándékokkal gazdagodnak a verseny támogatójának felajánlásából.

A játékforma természetesen változatlan stableford play 9 szakaszon, 14:00 órától az első elütőről indítva, A, B és C kategória sorban egymás után, kategóriánként nem szigorú hendikep sorrendben. A versenyre már lehet jelentkezni a klub recepcióján és a +36 30 299-2516-os telefonszámon.

A verseny nevezési határideje május 11. szombat, 16:00 óra. A startlista szombaton 18:00 órától érhető el az EAGLE rendszerben, és a lorincgolf.hu oldalon.

 

 

Országos Nyílt Nap

Az idei évben is megrendezi az MGSZ az országos nyílt napját, amelynek célja, hogy minél többen látogassanak ki a golfpályákra. A május 18-án megrendezésre kerülő nyílt nap tökéletesen illeszkedik klubunk hasonló céllal életre hívott klubnapjai közé, amelyből az első a szezonnyitó, egy hónappal ezelőtt április 13.-án volt.

Az országos nyílt napon amint megfelelő számban összegyűltek a jelentkezők, akár óránként is tudjuk indítani a golfprogramjainkat. Kérünk mindenkit, akinek ismerőse, barátja, kollégája már hallott a golfról, de még nem merte kipróbálni, azt biztassa, hogy bátran jelentkezzen és akár jöjjön ki vele, hogy ő is ismerje meg ezt a különleges világot. A golfprogramokon golfautós pályabemutatóra, valamint az első gurítások és ütések megtételre biztosan tudunk lehetőséget biztosítani, a többi pedig már remélhetőleg jön magától.

A programmal kapcsolatos további információk a Magyar Golf Szövetség internetes oldalán a hungolf.hu-n, illetve saját oldalunkon a lorincgolf.hu-n hamarosan elérhetők lesznek.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés