Tejfakasztó baráti golf

Újabb családtaggal bővült a Nyilas-família: Péter büszke, a kis Olivér egészséges, az anya pedig sír a meghatódottságtól.

Újabb családtaggal bővült a Nyilas-família: Péter büszke, a kis Olivér egészséges, az anya pedig sír a meghatódottságtól.

Telefonon értük utol Nyilas Pétert, aki mostanában Amerikában élvezi az apaság örömeit, ugyanis 2 hete született meg kisfia, Olivér. Az ifjú trónörökös 3810 grammal „mérlegelt”, és már két nap után elhagyhatta a kórházat édesanyjával, Kingával együtt. Péter álmos hangon, de mégis büszkén fogadta gratulációnkat. Elmondta, már alig várja, hogy fia felcseperedjen, és együtt ragadjanak golfütőt. Erre minden esélyük meglesz, hiszen Péterék éppen egy golfpálya mellett, a fairwaytől nem messze -, de azért lőtávolon kívül - laknak. Az apuka nem is bízza a véletlenre, mint mondta, mindenképp kiviszi majd a közeli pályára a kis jövevényt, hogy a harmatos fű friss illatával szívhassa magába a golf szeretetét.

Az újdonsült apuka viszont addig sem távolodott el teljesen a green-ektől. Nemrég ugyanis Révész Tamás, a Highland volt igazgatója látogatta meg, hogy gratuláljon a csöppség érkezéséhez, de a baráti hangulatú tejfakasztó buli mellett természetesen egy baráti golfot is beiktattak a programba. Péter elégedetten nyilatkozott saját teljesítményéről. „Egész jól ment” –mondta büszkén a golfozó, aki a Révésszel folytatott párharcban +3-mat játszott és ezzel meg is verte a +11-gyel beérkező ellenfelét. Péter tehát nemcsak, hogy úszik a boldogságban fia születése után, de még a pályán is jó formában van. Hogy mikor láthatjuk újra itthon játszani, az viszont egyelőre rejtély. A legtöbb sansz erre az augusztusi Magyar Nyílt Bajnokságon lehet, de beszélgetésünk alkalmával a játékos még nem tudta garantálni a részvételét.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés