A Tóth család vitt mindent

Szezont és tavaszt nyitott vasárnap a Greenfield Golf Club, ahol a versenyzők közé sikerült becsempésznünk kémünket, aki előtt semmi sem maradt rejtve. Jelentését az alábbi sorokban, cenzúrázatlanul olvashatjuk.

Szezont és tavaszt nyitott vasárnap a Greenfield Golf Club, ahol a versenyzők közé sikerült becsempésznünk kémünket, aki előtt semmi sem maradt rejtve. Jelentését az alábbi sorokban, cenzúrázatlanul olvashatjuk.

 

Napos idő várta azon huszonnégy versenyzőt, akik felsorakoztak a Greenfield rajtvonalánál. A kilencórás kezdést azonban egy ünnepi incidens zavarta meg. Pár perccel a rajt előtt a Greenfield Hotel Golf & Spa épületének tetején megjelent, Szövérfi János, a Birdland Golf & Country Club elnöke, akit eddig nem láthattunk ilyen kimagasló ponton. Igaz, Szövérfi valójában a Mount Everestet készül megmászni, egyelőre csak gyakorlásnak választotta klubházának tetejét.

A versenyzők csodálkozva tekintettek a magaslati ponton álló férfira, aki egy mesteri ütéssel egyenesen a fairway-re küldte a labdát. Természetesen maga az akció nem érte váratlanul a jelenlévőket, csupán a végrehajtás helyszíne lepte meg őket.

A téli nehézségek ellenére a pálya már kiváló állapotba került a klub kemény munkájának köszönhetően. A gyep minősége, pedig gyakorlatilag percről-percre javult. Szövérfi játéka ugyan nem sikerült annyira kimagaslóan, mint az első ütése, de elmondása szerint, nem volt ideje készülni a szezonra, ezért a versenyen is inkább bolondozott a filght béli társaival, Bozsoki Jánossal és Tóth Csabával.

A remek hangulatban zajló kupán a bruttó kategóriában végül Ifj. Tóth János, többszörös magyar bajnok végzett az élen, aki így átvehette a Greenfield egyedi palackozású borát és a győzteseknek járó kupát. A családias hangulat alátámasztásaként édesapja is remekül szerepelt, hiszen ő meg a Nettó Férfi kategóriában zárta a versenyt.

Eredmények:

Bruttó I.

1. ifj. Tóth János 27

2. Kokol Ferenc 22

3. Juhász Sándor 18

Nettó Férfi I-II-III

1. Tóth János 35

2. Bozsaky Márk 34

3. Rüdisser Thomas 33

Nettó Junior I-II-III

1. Dobány Patrick 36

2. Hock Rafael 31

3. Tóth Áron 24

Nettó Női I-II-III

1. Steiner Sabine 26

2. Kulhanek Daniela 24

3. Wennekes Derksen 18

Nettó Senior I-II-III

Wennekes Nico 35

Juhász Sándor 31

Kobale Walter 22

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés