Új pálya a Balaton mellett

A nagyon hosszúra nyúlt téli pihenő után a St.Lőrinc Golf Club sok újdonsággal várja a látogatókat. Idei első hírlevelünkben pár információt szeretnénk megosztani a klubbal kapcsolatban.

A nagyon hosszúra nyúlt téli pihenő után a St.Lőrinc Golf Club sok újdonsággal várja a látogatókat. Idei első hírlevelünkben pár információt szeretnénk megosztani a klubbal kapcsolatban.

 

Új csapat a klubban

Az idei évtől új csapat várja a játékosokat a klubházban. Buna Edvin klubmenedzserként, a golf játék és klub élet szervezését kapta legfőbb feladatként. Két segítője Bartha Ferenc és Karácsonyi Bernadett, akikkel a legtöbbet fognak találkozni a játékosok a klubházban.

Új csapat fogadja a tanulni vágyó játékosokat is, mivel a Hahn Golf Akadémia St.Lőrincre helyezte át székhelyét. Hahn Árpád, Hahn Roland, valamint Bodor Gergő várja az idei évben a játékosokat, a kezdő szinttől, egészen a profikig.

A pálya karbantartásának felügyeletét Tolnai Gábor végzi ebben az évben, aki rendszeresen látogatja a 40 hektáros pályánkat, hiszen állandó munkája a Balaton felvidékhez köti.

Új pálya a Balaton mellett

 

 

 

Tótvázsonyban, a Royal Balaton GYC-től 16km-re található, gyönyörű környezetben kialakított, izgalmas vonalvezetésű, 9 szakaszos, eddig privát pályát 2012 év végén vásárolta meg klubunk tulajdonosa. Az idei hosszú tél sokban gátolta a felkészítési és karbantartási munkákat, de az előzetes információk szerint május hónapban már játszatóak lesznek a szakaszok. A pünkösdi hétvégén mindenkinek lesz lehetősége kipróbálni az új pályát! Budapesten és Tótvázsonyban is a pályaépítő Tolnai Gábor látja el a greenkeeper-i feladatokat.

Új internetes oldal

 

 

 

A héten üzembe állt megújult internetes oldalunk a www.lorincgolf.hu, amelyre folyamatosan kerülnek fel az új információk illetve az archív elemek is. Az oldal szolgáltatásai még csak kis részben vannak kiaknázva, nagyon sok hasznos és tetszetős újdonság vár még a lap látogatóira

Új feltételek, régi név, Sunset 2013!

Klubunk versenysorozata a Sunset Golf Tour 2013-ban is várja a játékosokat! A versenykiírás a tavalyi évhez képest sokat változott, a jobb játszhatóság és az érdekesebb izgalmasabb verseny érdekében! Fontos, hogy az első tee-ről lesz az indítás, így mindenkinek ugyanolyan feltételek mellett kell lejátszania a 9 szakaszt stableford pontozás szerint! A verseny elején az alacsonyabb hendikepes "A" kategóriás játékosok kezdenek így elkerülhetőbbek lesznek a torlódások, mert a hendikepek emelkedésével a játékidő is növekedni fog!

Fontos változás, hogy az összetettben csak nettó értékelés lesz, de ott a győztesek 100.000 forint érékű vásárlási utalvánnyal lesznek gazdagabbak, így remélhetőleg egyre több nem SLGC tagnak lesz kedve nevezni a versenyekre. Az összetettben a négy tavaszi és négy őszi forduló közül csak a legjobb hét eredmény fog számítani, ezért egy hiányzás még belefér a fődíjért folytatott harcba, illetve a nyolc eredmény közül a leggyengébbet ki lehet ejteni!

Az első versenyre április 28-án vasárnap délután 13:00-tól kerül sor amelyre természetesen már lehet jelentkezni a klub recepcióján személyesen vagy az ismert 0630 299-2516-os mobil számon!

Újra Munka verseny!

Május elseje tiszteletére idén is megrendezésre kerül a szokásos Munka verseny! Elseje most szerdára esik, így pontosan a hét közepén lesz lehetőség egy kis játékra a St.Lőrinc Golf Clubban! A játék 4-es texas scramble lesz, amelyre már szervezhetik magukat a csapatok. A vörös ruha és az ereklyék ismét ütésekkel csökkenthetik a csapatok végeredményét!

Jó játékot mindenkinek!

Üdvözlettel a St.Lőrinc Golf Club csapata!

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés