Az első fecske

Szombaton Kisorosziban megrendezték az idei hazai golfos szezon első versenyét, a Tavaszi Fáradtságűző SZEZONNYITÓ Kupát. A versenyen nagyjából 40 játékos indult. Ilyen időben már a részvétel is dicsőség volt.

Szombaton Kisorosziban megrendezték az idei hazai golfos szezon első versenyét, a Tavaszi Fáradtságűző SZEZONNYITÓ Kupát. A versenyen nagyjából 40 játékos indult. Ilyen időben már a részvétel is dicsőség volt.

-2 fokot mutatott a hőmérő higanyszála a reggeli kezdés előtt. A hideg ellen a játékosok minél vastagabb öltözettel próbáltak védekezni, több-kevesebb sikerrel. A rajtnál kicsit hibernált volt még a mezőny, hiszen ilyen időben nem sok embernek volt kedve a range-en melegítenie és mivel ez volt az első verseny, sokaknak a pályákhoz is újra hozzá kellett szoknia.

A verseny azért zökkenőmentesen zajlott, még akkor is, ha a játékosoknak beletelt egy kis időbe, míg felvették a versenyszezon ritmusát.

A nagyobb nevek közül ott volt a pályán Sárközi Henrietta, aki a héten bővebben is beszámol majd nekünk a téli felkészülésének eredményességéről és akit egészen biztosan látunk még idén jobban játszani. Ott volt még Muskovszky Gábor, Nagy Gergely István (a bruttó kategória győztese) és akit még mindenképpen érdemes megemlíteni, Pintér Béla. Pár hete írtunk róla, hogy a játékos idén már korán tesztelte a kisoroszi pályát, de most végre versenyen is megmutathatta magát. Saját bevallása szerint nem ment neki jól a játék, ezért nem is várta meg az eredményhirdetést, pedig mint utóbb kiderült, a Nettó B kategóriában sikerült elcsípnie egy harmadik helyet.

Hozzá kell tenni, azért elsősorban nem az eredmények voltak fontosak ezen a versenyen, inkább, hogy végre játékosok lepték el a pályát. A flightok tagjai már az idei évről beszélgettek, egymást faggatták, hogy ki hol lesz idén klubtag, mi mennyibe kerül egyes pályákon és melyik versenyek lehetnek idén a legizgalmasabbak. A jó hangulatú beszélgetések már egyértelműen jelezték, elkezdődött a golfos szezon!

Ehhez a klub családias vendégszeretete is rátette egy lapáttal. Az emberek jól érezték magukat a klubházban, és ami fontos, az étkek finomsága is mindenkinek elnyerte a tetszését. Kisoroszi eddig sem ment a szomszédba egy jó hangulatú rendezvényért és eztán sem fog. Helyi tudósítónk legalábbis kicsit átfagyva, de mindenképpen pozitív élményekkel távozott a helyszínről és jelentése szerint a szezon határozottan is elkezdődött.

Tavaszi Fáradtságűző SZEZONNYITÓ KUPA; eredmények:
Bruttó:
1. Nagy Gergely István
Nettó A:
1. Nagy MG István
Nettó B:
1. Friedrich György
Nettó C:
1. Hujber László


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés