Gyarapodunk, fiatal barátaim!

Tavaly év végén Szumega Péter, a Golftanya igazgatója az előrelátható téli újítások közül a pályavilágítás kiépítését és az új putting green beérését emelte ki. Most kiderült, többről van itt szó.

Tavaly év végén Szumega Péter, a Golftanya igazgatója az előrelátható téli újítások közül a pályavilágítás kiépítését és az új putting green beérését emelte ki. Most kiderült, többről van itt szó.

Péter és csapata már január óta dolgozik a klubházban. Bár a már említett világítás projekt éppenséggel lassan halad és egyelőre nem tudni, mikor lesz kész, sok más dolog esedékes, amiért érdemes odafigyelni a hajógyári-szigeti golfos központra.

Kezdjük talán azzal, hogy a bejárat melletti chipping green szezon közepére újra szolgálat kész lesz. Ez a Tanya kertészcsapatának köszönhető, akik olyan jó munkát végeznek a ház táján, hogy felcsaptak bérelhető kertészbrigádnak.

Akinek tetszik a Golftanya zöld részeinek ápoltsága, kialakítása, ezentúl felbérelheti a klub kertészeit, hogy az otthoni kertet is ugyanolyan szépre csinálják meg neki. Persze időpontot is kell foglalni, hiszen a csapatnak már vannak megbízásai a Hajógyári-sziget tájrendezésére.

Térjünk azonban vissza a Golftanya háza tájára. A klubházban nem történt olyan változtatás, ami a vendégeknek szembetűnő lenne, egyedül a konyhát építették át.

Ami viszont jelentős újdonság (és nemhogy a szembetűnik a vendégeknek, hanem lesz olyan is, aki kifejezetten ezért megy majd) az a club fittingnek külön kialakított műhely. Brúder Balázs ezentúl nem csak úgy megjavítja ütőinket, külön helység áll majd erre rendelkezésre, amely mindenkinek kényelmesebb lesz, hiszen nem a klubház közepén kell majd dolgozni egy-egy ütőn. Ami még ide kapcsolódik, hogy a Golf USA-nak köszönhetően a Tanya már több ütőmárka fittingeléséhez szükséges felszereléssel is rendelkezik.

Kutyátlanok kíméljenek

Rendezvények szempontjából sem szégyenkezhetnek Péterék. A klubnál március 9-én megint lesz Kutyás Vásár, ami ősszel már egyszer sikert aratott az állatbarátok és a golfozók körében. A Golftanya idén ezzel indít és ha jó idő lesz, már a rendezvény utáni héten kinyitnak. Ha netán esne az eső és fújna a szél, akkor viszont a március 15-i nyitás lesz esedékes. Ez utóbbi viszont már kőbe van vésve.

Programok terén újdonság lesz idén a májusban megrendezésre kerülő greenkeeper konferencia az Agrolánc támogatásával, illetve a rangebajnokság, amiről még nincsenek kiszivárgott részletek.

Ingyen green fee

Már tavaly is látszott, hogy a Golftanya itthon kiemelkedő szerepet tölt be a golfos életben. A minőségre büszkék lehetnek és a vendégek számára is alig panaszkodhatnak. A már jól bejáratott golfos központ idén folytatja együttműködését hazánk legfiatalabb klubjával, a zirci Forest Hills-el. A zirci kedvezményes klubtagság, amely már szövetségi kártyát biztosít a tagoknak továbbra is megvásárolható a Golftanyán is. Emellett azonban létrejött egy új megállapodás a két klub között, melynek értelmében a Tanya nyitásától fogva limitált ideig minden náluk vásárolt 20 alkalmas range-bérlet mellé egy ajándék green fee-t adnak Zircre. Erre csak annyit mondhatunk, hogy érdemes kihasználni.

A Golftanya életét egyébként hamarosan új honlapjukon is követhetjük majd, mert szinte tényleg már csak ez hiányzott egy minden tekintetben felkészült klub hibátlan imázsához.
 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés