Zomko Challenge

INDOOR GOLF SZTÁR SKILLS CHALLENGE VERSENYSOROZAT 2013

INDOOR GOLF SZTÁR SKILLS CHALLENGE VERSENYSOROZAT 2013

Zomko Challenge 

2013. február 27. szerda

Sárkány Center

VERSENYKIÍRÁS

 

INDOOR GOLF SZTÁR SKILLS CHALLENGE

Az Indoor Golf Sztár Skills Challenge ügyességi versenysorozat, amelyben a versenyzők külön versenyszámonként a golfjáték alapütéseit hajtják végre.  A verseny a szabadtéren rendezett, immár évtizedes hagyománnyal bíró Golf Sztár Gála kistestvére, ahol zárt térben, szimulátorok segítségével zajlanak a küzdelmek.

A rendezvény célja a golf népszerűsítése.

Kezdők, golffal ismerkedők részére golfoktatást biztosítunk.

VERSENYZŐI KATEGÓRIÁK

-          Szuper Tour játékos (minden profi és 10 Hcp alatti amatőr)

-          amatőr golfozó (10 Hcp fölött)

-          golfozó sztár

-          még nem golfozó sztár

-          szponzor

-          kezdő (nem rendelkezik Hcp-vel)

Minden játékost a versenysorozatba való bekapcsolódásakor sorolnak be a szervezők, utólagos kategóriaváltásra nincs lehetőség!

A versenyszámok teljesítési ideje kb. fél óra.  A versenyszámok teljesítésére a rendezvény ideje alatt bármikor van lehetőség a megadott 10 és 18 óra között. Az érkezés időpontját a torlódás elkerülése végett kérjük, minden résztvevő előre jelezze!  

VERSENYSZÁMOK

Távolba ütés szimulátoron

Minden játékosnak öt kísérlete van. Csak a fairway-en maradt labdák mérhetők és értékelhetők. A hölgyversenyzők eredményéhez minden kategóriában 30 métert hozzáadunk.

Közelítő ütés szimulátoron

Minden játékosnak három kísérlete van 30 méterről a lyukhoz közel ütni a labdát. Minden kísérlet  mérhető. Azonos eredmény esetén a második, illetve a harmadik labda lyuktól való távolsága rangsorol.

Gurítás

Minden játékosnak három labdát kell egy meghatározott lyukba juttatnia minél kevesebb ütésből. Azonos ütésszám esetén az első, második, illetve harmadik labda első ütés utáni lyuktól való távolsága rangsorol. Teljes eredményazonosság esetén a távolba ütés versenyszámban elért jobb eredmény rangsorol.

ÉRTÉKELÉS

Minden kategóriában a hat fordulót követően az összetett értékelés alapját az egyes versenyszámokban elért eredmények összegzései jelentik. Minden résztvevő esetében versenyszámonként a három legjobb eredmény számít bele az értékelésbe. Az így kialakult versenyszámonkénti helyezési számok összege határozza meg a versenyzők pozícióját. Azonos helyezési szám összegek esetén a gurításban elért jobb összesített eredmény rangsorol. A versenysorozat 2014 januárjában rendezendő döntőjében minden kategória összetett versenyének első hat helyezettje vehet részt.

DÍJAZÁS

A döntő helyezettjei díjazásban részesülnek.  A díjak többek között magyarországi wellness szállodák kétszemélyes, kétéjszakás utalványai, valamint további értékes díjak.  Díjazásban részesülnek még kategóriánként a legjobb hölgyversenyzők is.

Az ünnepélyes díjátadásra 2014 márciusában a III. Golfboszorkány és Golfvarázsló Gálán kerül sor

VENDÉGLÁTÁS

A helyszínen Fornetti süteményeket, Watt energia és izotóniás italokat, Veritas Gold ásványvizeket fogyaszthatnak valamint a Paulaner szezonális söreit kóstolhatják.

HELYSZÍN MEGKÖZELÍTÉSE

Sárkány Center Indoor Golf Club

Sárkány Center, 1183 Gyömrői út 79-83. 30-as épület

Több, mint 500 ingyenes parkolóhely áll a vendégek rendelkezésére.

Autóval (10perc a Nagyvárad tértől vagy 15 perc az Orczy tértől)

 

Ha a Ferihegyi repülőtérre vezető gyorsforgalmi úton érkezel, M3 metróvégállomástól 2 km-re, a jobb oldali SHELL benzinkút után rögtön jobbra kell letérni a Gyömrői útra, innen 200 méterre előre, jobb oldalon találod meg a SÁRKÁNY CENTER bejáratát.

 

 

Ha a Gyömrői úton belváros felől érkezel, a SIBRIK kereszteződés (ahol van a SHELL és OMW benzinkút) után 1800 m-re jobb oldalon találod meg a SÁRKÁNY CENTER bejáratát.

 

 

Ha a külső Üllői út felől a Lakatos úton érkezel, a Lakatos út végén, bal oldalon megtalálod a SÁRKÁNY CENTER vevői részére újonnan kialakított parkolót, és a vasúti gyalogos felüljáró túloldalán találod meg a SÁRKÁNY CENTER bejáratát.

 

Ha a külső Üllői út felől, a Ráday Gedeon úton érkezel, a Gyömrői úton balra a város felé kell hajtanod (itt tilos balra fordulni, a Gyömrői úton át kelve egy jobbra forduló körrel tudod ezt megtenni). Innen 1500 m-re bal oldalon megtalálod a SÁRKÁNY CENTER-t a kereszteződés mellett, de a bejáratunkat úgy tudod megközelíteni, hogy tovább haladva a város felé kb. 400 métert és visszafordulsz mintegy 200 méter múlva a Ferihegyi gyorsforgalmi út alatt.

 

Tömegközlekedési eszközökkel való megközelítés:

 

 50 méteren belül van a 36, 95, 98, 182, 184, 200-as reptéri buszok megállója  a bejárattól.

 


3-as Metro Kőbánya-Kispest végállomásától Reptéri 200-as, vagy 98, 98E jelzéső buszokkal Felsőcsatári úti megállóig, amely közvetlenül a SÁRKÁNY CENTER bejárata előtt található 
2-es Metro Stadionok megállójától 95 busszal a Felsőcsatári úti állomásig, amely 50 méterre van a SÁRKÁNY CENTER bejáratától 
36-os busszal a Jegenyefasor úti megállóig, amelyről leszállva a felüljárón át megközelíthetik a SÁRKÁNY CENTERT 
Vonattal: 500 m-re a belváros felé a Bp-Cegléd vasútvonal Pestszentlőrinci megállójától van a SÁRKÁNY CENTER bejárata.

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés