Valahol az ötödik körül

Utolsó tunéziai beszámolónk következik. A héten már írtunk Pólus Szvetlana és Jakobi Andris élményeiről, most Rózsavölgyi Jánoson a sor. Ő is ott volt.

Utolsó tunéziai beszámolónk következik. A héten már írtunk Pólus Szvetlana és Jakobi Andris élményeiről, most Rózsavölgyi Jánoson a sor. Ő is ott volt.

Rózsavölgyiről szóló cikkeinket most már felvezethetjük úgy is, hogy a magyar senior válogatott legújabb tagjával beszélgettünk, de ő egyelőre szerényen nyilatkozik ebben a témában. Sokkal szívesebben beszélt inkább az afrikai útról.

A közismerten jó humorú golfozó elsőként a rázós megérkezést tette szóvá. Ahogy mondta, a szél az oda úton rendesen dobálta a repülőgépet. Az utazó csapat azonban szerencsésen megérkezett és már aznap este egy hangos bulival pihenték ki az repülőút izgalmait.

Ennek megfelelően másnap, az első golfozással töltött napra Rózsavölgyi kicsit fáradtan ébredt. A játék viszont nem ment neki annyira rosszul. A már sokat említett két pálya közül, neki a második három napon megjátszott erdős pálya tetszett jobban. A kiemelkedő eredmény végül elmaradt, Rózsavölgyi szoros küzdelemben, de lemaradt a dobogóról.

„Valahol az ötödik hely körül végeztem, de sokunknak volt azonos eredménye. A végén talán csak mínusz egy ütés kellett volna és már az első helyért játszhattam volna Match Playt” – mondta a játékos.

Utólag hozzátette, jobban érezte magát, mint korábban Törökországban és pozitív csalódásként élte meg a tunéziai pályákkal való találkozást is, hiszen előzetesen rosszabb minőségre számított.

Hozzá kell tenni, volt olyan az utazók közül, aki azért szóvá tette a La Foret pálya greenjeinek felkészületlenségét, de összességében senki nem mondta, hogy a pályák rosszak lettek volna.

Visszatérve Rózsavölgyihez, az újonc senior válogatott játékos már hazatért és bár ő visszafogottan tekint új kötelességére, azért tudjuk, nagy kihívás vár rá az idén. Elvégre nem minden évben debütál az ember hazája válogatottjában.

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés