Göd hálójában

Berta Máté őszintén bevallotta: még nem állította össze idei versenynaptárát. Fiatal játékosunknak azonban vannak tervei, sőt a holtszezonban sem hanyagolja a golfot.

Berta Máté őszintén bevallotta: még nem állította össze idei versenynaptárát. Fiatal játékosunknak azonban vannak tervei, sőt a holtszezonban sem hanyagolja a golfot.

Máté, a többi junior válogatott kerettaggal együtt már egyeztetett Böndicz Gergő szövetségi kapitánnyal. Böndicz több versenyre is készül kivinni a válogatottat az idén, de a versenyekre utazó csapatok tagjait teljesítmény alapján választják majd ki, így Máté – bár tudása megkérdőjelezhetetlen – egyiken versenyen való részvételt sem veheti készpénznek.

Ami viszont biztos, hogy Máté itthon sok megmérettetésen készül részt venni. A Magyar Kupa és a Magyar Bajnokság például semmiképpen sem maradhat ki 2013-ban.

A szezonra való téli felkészülés ellenben nem egyszerű válogatott játékosunk számára, igaz, jó hír, hogy nemrég sikerült apukájával beszereznie egy golfhálót, így már otthon, Gödön is tud gyakorolni, nem kell ehhez bejárnia a fővárosba.

Ráadásul itt van még a válogatott edzőtábora is. Az ide való kijutás is az előtte zajló félkészülésen mutatott teljesítménytől függ, de talán ezt a szintet nem annyira nehéz megugrani, mint egy versenyre való kijutás esetében. Tehát ne tegyünk nagy pénzt arra, hogy Máté kimarad a Marokkóba utazó keretből.

Igaz, a versenynaptár még nem végleges, Máté az idei célokon nem gondolkozott sokat. Hendikepjét kettő, háromra szeretné csökkenteni ebben az évben, miközben nem szívesen játszana 80 felett. Nyilván ez a kettő össze is függ egymással.

Sok sikert tehát Máténak 2013-ra!
 

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés