Ilyen még nem volt az országban!

Amin Najati fitness edzőnek áll. A váltás nem tűnik túlságosan meglepőnek, azonban hogy mi motiválta Nazsit döntésében, arra azért kíváncsiak voltunk.

Amin Najati fitness edzőnek áll. A váltás nem tűnik túlságosan meglepőnek, azonban hogy mi motiválta Nazsit döntésében, arra azért kíváncsiak voltunk.

A golfozóknál bevett szokás, hogy általában a téli holtszezonban több erőnléti edzést végeznek és szezon közben inkább az ütésekre, a tényleges játékelemek gyakorlására koncentrálnak. Nazsi elmondta, tavaly nagyon jól jött neki, hogy nyáron is rendszeresen járt kondizni, sokkal jobban érezte magát ezáltal játék közben, hosszabbak lettek az ütései és végül úgy megszerette a fitness edzéseket, hogy úgy döntött, ő is trénernek áll. Egyszerű történet.

Nazsi most októberben kezdett el egy tanfolyamot és májusra fogja befejezni. Célja, hogy golfspecifikus erőnléti edzéseket tudjon vezetni, mert úgy érzi, ilyenek nincsenek igazán Magyarországon.

Profi játékosunkat ettől függetlenül golfozni is fogjuk látni idén, sőt már egy-két külföldi verseny is tervbe van véve, úgy is, hogy már egy állandó kliense is van, akinek edzéseket tart. Nazsit egy közeli barátja kereste fel, akinek éppen edzőre volt szüksége, így a golfozónak már van is kivel gyakorolnia az erőnléti edzések levezetését.

Nazsi már most bárkinek szívesen segít fitness edzésekkel kapcsolatban, bár elmondta, még nem érzi úgy, hogy 100%-osan át tudná adni tudását. Majd májusban. Onnantól már hivatásos lesz.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés