Belső metamorfózis

 Damian MacPherson számára is véget ért a téli szünet. Az edző visszatért a családjánál tett karácsonyi és szilveszteri látogatás után és már bele is vetette magát a munkába új főhadiszállásán, a Pannonia Golf & Country Clubnál.

Damian MacPherson számára is véget ért a téli szünet. Az edző visszatért a családjánál tett karácsonyi és szilveszteri látogatás után és már bele is vetette magát a munkába új főhadiszállásán, a Pannonia Golf & Country Clubnál.

Damian mintha kicserélődött volna. Mikor tavaly legutóbb beszéltünk vele tanzániai útját követően, fáradtnak és gondterheltnek tűnt. Örömmel beszélt a PGA of Europe felkérésére végzett munkájáról az Afrikai országban, de látszott már rajta a fáradtság.

Most év elején egy teljesen új Damian látogatott el hozzánk. Egy energiától duzzadó, terveket, álmokat megvalósító menedzserrel találkoztunk. Elmondta, mennyire jól érezte magát az év végi spanyol túrán és a családjával töltött ünnepek alatt.

Még jó, hogy Damian feltöltődött, mert mire visszatért, Máriavölgyön komolyra fordultak a dolgok. Elkezdődött a munka és az idő homokórája pörög. Most már nem kifelé jövünk egy óévből, hanem befele megyünk egy újba.

Mint már korábban beszámoltunk róla, a Pannonia Golf Club idei legnagyobb újítása a klubház teljes belső átalakulása lesz. A nemrég kinevezett új vezérigazgató lelkesen mesélt nekünk az átépítésről.

A belső tér teljesen át fog alakulni. Damian szerint már rá is fért. A legnagyobb újítás az emelet, vagy ha úgy tetszik, egy galéria kialakítása lesz. Ennek bőven lesz hely, hiszen ha valamerre, hát fölfele lehet terjeszkedni a Pannonia klubházában. Az eddigi látványkonyhát is átalakítják, mert sok helyet foglalt és külön létrehoznak egy tárgyalótermet is, ahol meetingeket, prezentációkat lehet majd tartani 20-30 főnek. Ezek mellett több kapcsolat lesz a terasz és a belsőtér közt.

A belső dizájn egyébként klasszikus stílust fog idézni, hogy kellőképpen passzoljon a ház külső látványához. Az építkezéseket most kezdték, tehát szűken, de pont készen lesznek a márciusi nyitásra.
A klubnál több lehetőséget is keresnek a költségcsökkentésre, például igyekeznek megoldani az vízellátási problémát, ami ha sikerül, egy komoly kiadáscsökkentést jelentene.

A már kész változtatások közé tartozik viszont az árak csökkentése. Olcsóbb lett a green fee (hétvégén: 21500; hétköznap: 14500), amit a Pannonia golfnap bevezetésével csak tovább tetéznek.

Az ezentúl minden szerdán megrendezésre kerülő golfnapon mindenki 9000 forintos green fee-vel játszhat. Damian elmondta, ez fontos lépés a klubélet kialakításának érdekében, illetve azt is elmondta, szerinte sokan fognak kijönni ezekre a napokra, mert sok magyar golfozó még nem is volt a máriavölgyi pályán.

„A golfpályáknál a legfontosabb, hogy legyen egy stabil tagság. Az új akcióinkkal és az újításokkal bízunk benne, hogy a helyieket és főleg a helyi gyerekeket is sikerül kicsábítanunk hozzánk. Persze a juniorprogramunkat is nagyon komolyan vesszük” – mondta Damian.

Ha már említésre kerültek, az idei újítások közé tartozik egy új tagság típus, hogy aki 125000-ért éves tagságot vált, az egész évben minden green fee-t fél áron vásárolhat meg. Emellett bevezetik a twilight-lehetőséget is, ami annyit tesz, hogy napnyugta előtt 3 és fél órával olcsóbban lehet majd játszani.

„Bízunk benne, hogy az akciók sikeresek lesznek. Az étterem áraival kifejezetten egy közepes árkategóriájú vendéglátóipari egység árszabását céloztuk meg, miközben a minőséget megtartjuk. Elsősorban azt szeretnénk, hogy mindenki otthon érezze magát nálunk és ne a szomszédba menjenek kávézni vagy szendvicset enni. A munkatársak közül mindenki azon dolgozik, hogy a hozzánk érkezők jól érezzék magukat” – mondta Damian.

„Természetesen, hogy megtudjuk, mit szeretne a tagság, egy KPMG kérdőívet fogunk eljuttatni a klubtagoknak. Reméljük, hogy sok hasznos visszajelzést kapunk majd az emberektől, hiszen a célunk, hogy a tagok sajátjuknak érezzék a klubot” – tette hozzá.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés