Nem mindenkit a csuklómozgás érdekel

Az oktató, akit a hazai golfközönség azért elég jól ismer, mint az elmúlt öt évben mindig idén is Tenerifére szervezte meg tavaszi edzőtáborát. Vagy inkább fiestáját...

Az oktató, akit a hazai golfközönség azért elég jól ismer, mint az elmúlt öt évben mindig idén is Tenerifére szervezte meg tavaszi edzőtáborát. Vagy inkább fiestáját...

Csikós február 13-án indul és március végéig lesz kint Spanyolországba. Az edző elmondta, minden évben egyre többen mennek ki hozzá, és egyre többen mennek ki egy hétnél több időre is, amik mind a tábor sikerességét mutatják.

Nyugodtan mondhatjuk, hogy Csikósék olyan hagyományt teremtettek, amire őszintén büszkék lehetnek. A pálya szinte már hazavárja őket és az oktató a szálloda vezetésével is jó kapcsolatot ápol. A komplett kikapcsolódás tehát garantált, ráadásul Csikós már tavaly is elmondta, ez inkább egy barátoknak, családoknak szóló program, mint komoly golftábor.

Persze ne gondoljuk, hogy nem lesz, aki már korán a range-n lesz a gyakorlólabdák társaságában, de ahogy Csikós mondta, nem mindenkit a csuklómozgás helyessége érdekel. Sokan csak a baráti golfozás miatt mennek ki.

„Van aki régóta jár hozzám golfozni, de most már inkább csak azért, hogy játszunk ketten egy jót, nem azért mert mindenképpen tovább akar fejlődni. Ez egy társasági sport. Itthon szerintem túl teljesítményközpontú a golfos gondolkodás. A tenerife-i golf fiesta a szórakozásról szól. Az egész út mondanivalója, hogy társaságban jó golfozni” – mondta Csikós. Persze ha valakit mégis a csuklómozgás érdekel, az edző abban is biztosan segít bárkinek.

Egyébként az edző nem is hajlik a helyszínváltásra, hiszen Tenerife mindenkinek tetszik, megfizethető és kiszámítható a helyi időjárás is.

Teljes kikapcsolódás vár tehát arra, aki Csikós Gáborral és csapatával tart!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés