Új év, új versenyek!

Felnőtteknek egy kis január eleji pihenés, majd újra indul a verseny. A 2013-as év egy 4 fordulóból álló versennyel kezdődik és az utolsó fordulót követően már remélhetőleg újra, a szabadban lehet majd golfozni.

Felnőtteknek egy kis január eleji pihenés, majd újra indul a verseny. A 2013-as év egy 4 fordulóból álló versennyel kezdődik és az utolsó fordulót követően már remélhetőleg újra, a szabadban lehet majd golfozni.

Az első fordulóra 2013 január 10-13.-a között kerül sor, majd január 23-27, február 06-10, a következő 3. forduló. Február közepén egy kis szünet, amikor ismét a junioroké lesz a pálya, majd a negyedik és egyben az utolsó fordulójára február utolsó hétvégéjén kerül sor 02.27-03-03-ig.
Versenyünk díjazása különleges, hiszen a 4 forduló A-B 1-2-3 díjazottjain kívül az extra fődíjakat a verseny főszponzora, ajánlotta fel. A főszponzor által felajánlott értékes fődíjakra, csak az összes fordulón elinduló játékosok pályázhatnak!
Tehát, értékeljük a 4 forduló utáni összetett helyezetteket A és B kategóriában és hirdetünk versenyt a fődíjakért csak azok között, akik mind a 4 fordulón részt vettek. Így akár 2 díjjal is gazdagodhatnak az abszolút bajnokok.
A verseny a szokásos formában a Stroke-Hcp verseny szabályai szerint történik.
Kategóriaváltás a 4 forduló alatt nem lehetséges. Minden játékos abban a kategóriában játssza le a 4 fordulót, amelyben elindult az első fordulón.

Eredményegyenlőség esetén az utolsó 9,6,3,1 szakaszokon elért stbl. pontok száma a döntő. Az összetettben, egyenlőség esetén, az élen állók között szétütésre kerül sor.
A verseny 3-4 fős flightokban, a megszokottan szabad időbeosztás szerint történik majd a verseny hetében, de az utolsó flightnak is le kell játszania az aktuális versenyhét utolsó napjáig a pályát, vasárnap estig.
Nevezési díj: a 4 fordulóra, a bónusz díjakért is: 20.000 Ft
A 4 fordulóra befizetett nevezési díj tartalmazza a díjakat, a bónusz díjat, a díjátadón való részvételt, fogadást, vendéglátást…
Fordulónként: 6.000 Ft, amely tartalmazza a fordulóhoz járó díjakat.
Sárkány 6 tusa, a junioroknak

Az új év harmadik hétvégéje a gyerekeké!
A február 18-19-20.-i hétvége 6 sportágból álló versenyt tartogat a gyerekek számára szombaton és vasárnap.

A Full Swing golfszimulátoron versenyt szervezünk, 18 szakaszon.
Nevezési kategóriák: vegyes fiú-lány 8-12 éves korig a junior elütőről, 12-14 éves korig női elütőről, 14-18 éves korig sárga illetve női elütőről.

A második versenyszámban a Pro Tee szimulátor most átalakul és egy
Microsoft X-Box Kinect 360 sportviadal veszi kezdetét a szobányi képernyőn!
5 olimpiai sportágban folyik a majd verseny: távolugrás, gátfutás, gerelyhajítás, diszkoszvetés, síkfutás…(!)
A golfversenyben a szokásos pontszámot kapják a versenyzők: első hely 1000, második 850 a harmadik 800 és a továbbiakban 50 pontonként csökkenő pontszám az elért helyezésekért.

Az X-Box játékban a verseny során a gép összesíti a versenyszámokban elért pontokat, amelyet hozzáadunk a golfversenyben elért pontokhoz.
Eredményt hirdetünk a golfversenyben és az összetett versenyben is!
Részletes versenykiírás és további részletek a honlapunkon:
www.scgolf.hu valamint a
Facebook oldalunkon:
http://www.facebook.com/SarkanyIndoorGolfCenterBudapest


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés