Nála vannak a jövő bajnokai!

 Egy dolog biztos: Tóbiás Zsolt februárban Cipruson edzőtáborozik. Jó dolog kész tényekre támaszkodni egy világban, amiben néha azt hisszük, semmi sem biztos.

Egy dolog biztos: Tóbiás Zsolt februárban Cipruson edzőtáborozik. Jó dolog kész tényekre támaszkodni egy világban, amiben néha azt hisszük, semmi sem biztos.

A magyar edzőt viszont most már egy tornádó sem tarthatja vissza attól, hogy tanítványainak órát tartson a Korineum golfkomplexum pályáján. A dátum kőbe van vésve: február 16-23, akárcsak a helyszín is.

Tóbiás Zsolt lelkesen mesélt a Korineumról, mint mondta, ez az egyik kedvenc helye, hogyha edzésről van szó. Pedig volt már ő Spanyolországban, de azt mondja, még ott sincs ilyen jó komplexum, ahol az ember összetett edzésmunkát tud végezni a szokásos pályajátékok mellett.

Ennek ellenére még lehet, hogy második tavaszi táborát március elején mégis Spanyolországba viszi, de lehet hogy akkor is Ciprusra megy, meg kell érteni, ez a dolog még képlékeny.

Az első tábor résztvevői viszont már nem. Tóbiás fejében már összeálltak a csoportok. Idén más tanítványok lesznek nála, mint tavaly, és lesznek köztük olyanok is, akik még egy egész éve sem golfoznak. Tóbiás nem akarja túlvállalni magát, egyszerre mindig csak négyen lesznek nála, hiszen több emberrel már nem lehet megfelelő munkát végezni.

Apropó munkavégzés! Az edző első táboráig sem tétlenkedik, hanem lelkesen eddzi itthon juniorjait. 8-9 éves tanítványaival az indoor klubokba járnak és Tóbiás már most megmondta, vannak nála olyanok, akik ilyen fiatal korban is nagyon komolyan veszik a sportot. Az edző odáig ment, hogy egyenesen megmondta: nála vannak a jövő bajnokai!

Kíváncsian várjuk a fejleményeket.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés