Golfpályára menet gázolták el

  Nagy László golfozótársunk az ünnepeket Thaiföldön töltötte és elmondása szerint, nagyon élvezte a pihenést. Kivéve persze azt a napot, amikor elütötték.

 Nagy László golfozótársunk az ünnepeket Thaiföldön töltötte és elmondása szerint, nagyon élvezte a pihenést. Kivéve persze azt a napot, amikor elütötték.

Nagy kinttartózkodása alatt kipróbált néhány golfpályát és sajnos aznap is éppen játszani indult, amikor egy thai rendszámú kocsi motorjával együtt földre vitte egy útkereszteződésnél. Információink szerint Nagy a szabályos sávban várakozott a lámpánál járművével, amikor az éppen oldalról kanyarodó kocsi vezetője elfelejtette figyelembe venni a baloldali közlekedés szabályait és elvitte Nagy motorjának hátulját.

Golfozónk az árokba zuhant és komoly horzsolásokat szerzett karján és lábán, miközben az autó német sofőrje kiszállt és panaszkodni kezdett, hogy Nagy bizony rossz helyen állt. A földről feltápászkodó károsult rendőrt hívott volna, de eddigre a vétkes ráeszmélt, hogy mégis ő hibázott, végig gondolta a lehetséges következményeket, majd inkább visszaült a volán mögé és elhajtott a helyszínről.

„Próbáltam leolvasni a rendszámát, de nem boldogultam a helyi, thai írásmóddal” – nyilatkozta Nagy, akinek sérüléseit egy közeli kórházban ellátták és aki azóta hazaérkezett Magyarországra.

Mint azt fentebb említettük, Nagy így is élvezte külföldi útját és az elszenvedett „élmény” miatt sem neheztel az országra. Főleg, hogy elmondta, neki még a kórházi kitérő is élvezetes volt, hiszen olyan felkészültséget, amivel ott fogadták, még nem látott.

„A balesetem napján már nem golfoztam, pedig eredetileg oda indultam aznap” – mondta Nagy. „Előtte viszont csodálatos, szépen felépített pályákat volt szerencsém kipróbálni Thaiföldön, köztük Ázsia legjobb pályáit is. Játszottam olyan 27 szakaszoson, ahol 9 hegyi szakasz volt 9 völgyes, és 9 links. Jó néhány alkalommal a golfozó fiaim is velem jöttek, így családi hangulatban és nagyon kellemesen teltek az ünnepek.”

Reméljük, Nagy László esete senkit nem rettent el egy esetleges Thaiföldi utazástól. Sajnos az életben előfordulnak balesetek, de ahogy azt Nagy is teszi, utólag mindenkinek csak a jóra szabad visszaemlékeznie.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés