Ahol a jávorszarvas és a golfozó az úr!

A következő hétvégén kezdetét veszi az a három fordulóból álló szimulátor verseny a Sárkány Center Indoor Golf Clubjában.

A következő hétvégén kezdetét veszi az a három fordulóból álló szimulátor verseny a Sárkány Center Indoor Golf Clubjában.

Az első pálya, amelyre ellátogatunk egy igazán nagy kihívás: Banff Springs Resort.

A kanadai sziklás hegységbe „vágott” pálya leginkább az elmúlt időszakban felkeresett Adamstal GC pályájára emlékeztet.

A verseny időpontja: 2012.11.29 – 12.02. Csütörtöktől – vasárnapig lehet tee-timokat foglalni!

Tökéletes hely a longest drive ütéshez a pálya nem is egy, közel 40 m szintkülönbségű szakasza. De díjazzuk a nearest to pin ütést is.

A szimulátor összegző számítást végez a longest drive, közel 13 szakaszon, nearest to pin ütésekről az átlagostól eltérően plusz egy, azaz 5 szakaszon. Az összes szakaszokon elért legjobb eredmények számítanak a végeredménybe.

Jó kaland lesz, hát csak annyit mondhatok: Elő az ütőket, hegyekbe, pályára fel !

A verseny két kategóriában indul, stroke-hcp eredményszámítással.

Kategóriák: vegyes A Hcp 0-26-ig és vegyes B Hcp 26,1-39-ig.

Az előzőekben lejátszott felmérő verseny rávilágított arra, hogy egyáltalán nem könnyebb a szimulátorban lejátszani a pályát, a valós hcp-k igen közel állnak a virtuális vhcp-hez.

Természetesen vezetjük, karbantartjuk minden játékosnak a virtuális vhcp-jét a téli szezon folyamán és a itt is, a 46 pont vagy azt meghaladó stbl pontot elérő játékost a díjazásból kizárjuk.

Díjazás: fordulónként díjazzuk az első három helyezett játékost minden kategóriában, kisebb tárgyi ajándékokkal, valamint a longest drive és a nearest to pin győzteseit is az összetett A és B kategóriában.

A verseny 3-as 4-es flightokban, egyeztetett időpontokban történik. Kérjük, hogy a jelentkezéskor mindenki adja meg, hogy melyik időpont(ok) jó neki az adott pálya lejátszására. Egyénileg is jelentkezhetnek, megpróbálunk segíteni a flightok összeállításában.

Nevezési díj: 6.000 Ft fordulónként, amely tartalmazza a versenyen való részvételt, a 30 perces gyakorlást a versenyt előtt, a díjakat, a közös fogadáson való részvételt az összes fordulón elinduló játékosoknak.

Aki az összes fordulót előre befizeti (3) annak 1000 Ft kedvezményt adunk a fordulónkénti nevezési díjból.

Összetettben elért díjak átadására két ünnep közötti forduló után kerül majd sor, a kupákon kívül még egy szép ajándékkosár lesz a győztes jutalma. Érdemes lesz belenézni a kosárba. A szponzorok listája hamarosan…

Az összetett eredményhirdetésre az utolsó fordulót követő közös fogadás keretében kerítünk sort.

A forduló legjobb játékosaiból egy csapatot állítunk össze, amely a Full Swing Golf rendszerének jóvoltából benevezünk egy nemzetközi on-line megmérettetésre. Egy igazán izgalmas opció, a világ minden tájáról nevező játékosokkal, csapatokkal megmérettetni magunkat – amelyre jelenleg csak a Full Swing rendszere alkalmas.

A versenyre nevezni az alábbi telefonszámon is lehet: 0630 325 4515

 

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés