Elégedetten előre

Turkovics Ilonával beszélgettünk, aki idén a hetedik helyen végzett a női felnőtt kategóriában. Remekül kezdte az idényt, aztán kissé visszaesett a teljesítménye, de összességében nagyon elégedetten beszélt játékáról.

Turkovics Ilonával beszélgettünk, aki idén a hetedik helyen végzett a női felnőtt kategóriában. Remekül kezdte az idényt, aztán kissé visszaesett a teljesítménye, de összességében nagyon elégedetten beszélt játékáról.

„Nagyon jól játszottam augusztus végéig, aztán szeptemberben kicsit visszaestem.” Ilona ugyan rontott pár tizedet a hendikepjén, azonban maximálisan elégedett az eltelt egy évvel, szépen játszott, és a helyezésének is örül. Pedig elmondása szerint nem ez a jellemző, általában elégedetlen saját maga dolgaival.

 A telet, és a következő idény kezdetéig fennálló időt természetesen szeretné minél több gyakorlással és edzéssel kitölteni. Valószínűleg sokat fog járni a fedett pályára a Sárkány-centrumban, valamint edzőjével, Szigeti Csabával is szeretne többet együtt golfozni, mert a közös edzések az utóbbi időben megritkultak. Biztosnak látszik a már szokásosnak mondható spanyol túra is, mely februárban lesz esedékes.

 Nagyon szeretné, ha a jövő évben visszatérne két általa nagyon kedvelt pálya, a vámpospércsi, és a hencsei, mert jelenleg erősen kérdéses hogy rendeznek-e versenyt a két helyszínen. Különösen Hencse az, ami magával ragadta, de elmondása szerint mindkettő „kiváló adottságú”. Kicsit az ausztriai pályák hangulatát szeretné viszontlátni itthon is, hiszen rengeteget gyakorolt korábban az említett országban található létesítményekben, és nagyon hozzá nőttek az ottani körülmények a szívéhez.

Sajnálatát fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy nem bővül a golfozók száma - ez persze részben betudható a jelenlegi gazdasági helyzetnek is – illetve szeretné, ha a már régebb óta golfozók is visszatérnének.

Egyelőre még nem tudja, mit hoz a jövő év, hiszen rengeteget kell dolgoznia, de nagyon elkötelezett az előtte álló gyakorlás felé, így mindenképpen bizakodhatunk abban, hogy jövőre is látjuk a pályákon.

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés