A péntek jelszava: eagle

Egyre izgalmasabb az idei ISPS Handa Perth International elnevezésű verseny, ahol a második játéknapon egy viszonylag ismeretlen fiatal, Emiliano Grillo ugrott az élre.

Egyre izgalmasabb az idei ISPS Handa Perth International elnevezésű verseny, ahol a második játéknapon egy viszonylag ismeretlen fiatal, Emiliano Grillo ugrott az élre.

Emiliano Grillo minden valószínűség szerint szívesen tér majd vissza Ausztráliába, hiszen ezen a héten valóban jól megy neki a játék. Az idei ISPS Handa Perth International elnevezésű versenyen eddig nagyon szépen szerepel az argentin golfozó, aki pénteken fölényesen át is vette a vezetést a tabellán.

Grillo pénteken csak úgy szórta a szebbnél szebb ütéseket, amelyek között több eagle is volt. Az argentin fiatal, amennyiben így folytatja, akkor első győzelmét ünnepelheti majd vasárnap, persze, addig még azért sok van hátra. Mindazonáltal, rendkívül szimpatikus játékosról van szó, aki azért helyén tudja kezelni a dolgokat.

 

A mindösszesen 20 éves játékos, akinek a neve mellett -11 szerepel (amely négyütéses előnyt jelent), így nyilatkozott tegnap: „Azt hiszem, hogy csütörtökön jobban ütöttem, de a mai eagle-ök, valamint a bunkerből való kitörésem azért sokat segített. Ütésről ütésre haladtam előre, és ez volt a fő célom. Nem gondolkodhatsz a harmadik szakaszról, amikor még csak a másodiknál tartasz. Ez az egyik legnehezebb dolog a golfban, de ez egyben a legjobb is.”

Az argentin tehát négy ütéssel vezet, ami azért elég nagy lökést adhat neki a hétvégére nézve. Grillo egyébként még hozzátette, hogy úgy érzi, hogy ez a pálya nagyon is fekszik neki, és az sem zavarta, hogy sokan üldözőbe vették. A fiatal azt mondta, hogy szeretné élvezni ezt a hetet, és a fő cél, hogy jövőre is indulhasson a European Tour versenyein.

A második játéknap legfontosabb eseményeinek összefoglalóját az alábbi linken lehet megtekinteni.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés