Utolsó esély

A következőkben a tatai Old Lake Golf Club 2012. október 16-án kiküldésre került hírlevelét tesszük közzé:

A következőkben a tatai Old Lake Golf Club 2012. október 16-án kiküldésre került hírlevelét tesszük közzé:

 

Október 20-án, szombaton, hagyományosan az „Apa-Fia” Vajnóczki Gábor Emlékversennyel illetve, október 21-én, vasárnap a Seiko Férfi Nap Döntővel zárjuk a 2012. évi verseny szezonunkat.

Vajnóczki Gábor, örökös kapitányunk által megálmodott „Apa-Fia” páros versenyt, klubtagjaink kérésére idén „texas scramble” formában rendezzük, és családi, baráti és Pro kategóriákban értékeljük a játékos-párokat. A verseny egyben az utolsó állomása az Old Lake Golf Tour 2012 sorozatunknak, amelynek állása
itt tekinthető meg. A sorozat női és férfi nyertese jövő éves pályahasználatot szerez az Old Lake-ben, de minden résztvevőjére értékes ajándék vár! A sorozaton és az utolsó versenyen résztvevő játékosoknak az Old Lake Golf Tour-ban szerzett pontjaik alapján tombola jegyeket adunk, és szponzoraink által felajánlott ajándékokat sorsolunk ki.(versenykiírás)

A vasárnapi napon (október 21) rendezzük a Seiko Férfi Nap Döntőjét, utolsó állomását klubunk legnépszerűbb baráti játék sorozatának. A kolomposok -a két főkolompos: Szalai Ervin, Rózsavölgyi János, és az „új” kolomposok: Reményi Tibor és Vadkerti László – szervezésével, a főszponzor Seiko és a társ-szponzorok (Ízműves Kft., Golf Usa, Avatar Ingatlan, dr. Fish, Krama Egészségház, Hyundai Auto, Bock, Golf Club Imperial, Terfezia csokoládé, Brúder Balázs golfoktató) támogatásával az idei évben megdöntöttük a tavalyi résztvevőszám rekordunkat! Bírunk abban, hogy a sorozat sikertörténete 2013-ban is folytatódik. Az utolsó versenyen, vasárnap nem változtatunk a feltételeken: a nem tagoknak a greenfee: 6500 Ft , a tét pedig 1000 Ft., amely mindenki által fizetendő.

A Döntőn, a főszponzor Seiko és a Klub által szervezett vacsora keretében hirdetjük ki a Seiko Férfi nap 2012 évi nyertesét.

Az ünnepi hétvégére nemcsak az Old Lake Golf Club , de Hotelünk is készül: a szombati napra extra akciós szobaárral próbáljuk golfozó vendégeinket itt marasztalni: kétágyas szoba, két főre félpanzióval csak:  15.900 Ft lesz !! Nem golfozó családtagoknak is érdemes jönniük, mert Tatán ezen a hétvégén rendezik az Öreg tavi Nagy Halászatot, amely számos érdekes családi programmal, kirakodóvásárral várja az érdeklődőket, de természetesen Kalandparkunk is nyitva lesz.

 

 


Mindenkit szeretettel várunk! Jó játékot kíván az Old Lake Golf Club!

Tata, 2012. október 16.
Dr. Bábos Réka
Klubigazgató

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés