Fisher és Gallacher az élen

Nem kezdtek rosszul a fiúk az idei Portugal Masters első napján. A legjobban közülük is Ross Fisher és Stephen Gallacher teljesített, akik jelenleg vezetik a tabellát.

Nem kezdtek rosszul a fiúk az idei Portugal Masters első napján. A legjobban közülük is Ross Fisher és Stephen Gallacher teljesített, akik jelenleg vezetik a tabellát.

A tegnapi napon kezdetét vette a European Tour egyik kedvelt eseménye, a Portugal Masters. A játékosoknak ezen a héten Vilamoura városában kell helyt állniuk, ami nem lesz könnyű, mivel lassacskán az őszi idő Európa nyugati felébe is betolakodik.

A golfozók azonban állják/állták a sarat, és igyekeztek rögtön az első nap erősen kezdeni. A legeredményesebben csütörtökön Ross Fisher és Stephen Gallacher játszott, így jelenleg, -6-os eredménnyel ők vezetik a tabellát.

 

Fisher, aki két éve még ott volt a Ryder Cup csapatban, így nyilatkozott a nap végén: „Örülök, hogy a befektetett munkának végre látom a gyümölcsét. Otthon ültem és drukkoltam a fiúknak a Ryder Cup alatt, és az a véleményem, hogy akit az a játék nem tudott inspirálni, annak nem is érdemes golfoznia. Mindezek egyébként engem is minél keményebb munkára ösztönöztek. Fejlődöm, aminek nagyon örülök, de csak apró lépésenként haladok előre. Reméljük, ez elég lesz.”

Gallacher pedig ezeket mondta csütörtökön: „Nincs túl sok rough és a greenek is elég jók. Sikerült egy nagyon jó kezdést bemutatnom, de amikor a szél feltámadt, akkor azért akadtak gondjaim nekem is.” A két brit tehát az élen, de messze még a vége.

Az élmezőnyhöz tartozik még a skót George Murray (-5), a múlt héten rendkívül jól teljesítő svéd Fredrik Andersson Hed (-4), Jbe Kruger (-4) és Rafael Cabrera-Bello (-3) is. A németek kiválósága, Martin Kaymer -2-es eredménnyel nyitott, Darren Clarke és Thomas Björn pedig -1-gyel.

 

Az idei Portugal Masters első napjának legfontosabb eseményeit az alábbi linken lehet megtekinteni.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés