Ismét látószögön belül

 Emlékeznek arra, amikor legutoljára Molnár Gergővel készítettünk interjút? Mi sem. A golfozó az utóbbi időben kicsit a látószögünkön kívülre szorult, de egy jól irányzott telefonhívással mindent helyre raktunk.

Emlékeznek arra, amikor legutoljára Molnár Gergővel készítettünk interjút? Mi sem. A golfozó az utóbbi időben kicsit a látószögünkön kívülre szorult, de egy jól irányzott telefonhívással mindent helyre raktunk.

Ehhez persze kellett az is, hogy Gergő a két héttel ezelőtti BMW International országos döntőjén bemutatott kiváló játékával felhívja magára a figyelmet.

Gergő elmondta, jól telnek a napjai és a játékára sem panaszkodhat, bár egy kicsit szeretne többet golfozni. „A formámra nem panaszkodhatok. Két hete a BMW-n nyertem abszolútban, aminek nagyon örültem. A tatai pálya valamennyire hazai pályának számít nekem, mert sokat játszom ott, de azért éreztem, hogy szoros lesz a verseny és végül tényleg csak egy stableford ponttal nyertem a második helyezett előtt” – mondta Gergő, aki az összes többi valamikori BMW versenyen indulóval egyetemben szintén az egekig magasztalta a szervezést.

„Én még ilyen profi rendezésű versenyen nem játszottam soha. A szervezésről és a körítésről is mind csak szuperlatívuszokban lehet beszélni. Hihetetlen jó volt a kiszolgálás. Semmibe nem lehetett belekötni. Az már csak külön öröm volt, hogy a játékot is nagyon éreztem.”

Gergőt mostanában a Hajógyári-szigeten lehet látni edzeni, de elmondása szerint már nincsenek külön céljai a golfban.

„Nem szoktam sokat edzeni, és már egy ideje nem változtatok semmit a technikámon sem. Csak a játék miatt megyek le, hogy üthessem egy kicsit a labdát, nem azért, hogy például javuljon a swingem. Nincs is annyi időm a golfra, mint szeretném. Sokkal többet foglalkozom most a munkámmal és a családommal. Sajnálom, hogy nem tudok többet játszani, de így alakult.”

Gergő hangján hallani lehetett, hogy bár nem golfozik annyit, mint szeretné, azért elégedett a mostani életével. A BMW-n nyert szállodai hétvége pedig szintén jól jött a Molnár családnak. Minden jót kívánunk Gergőéknek!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés