Még többet akarok

qqq

Nicolas Colsaerts újonc létére egyáltalán nem viselkedett megilletődötten tegnap, a Ryder Cup első napján, sőt! A belga játékos ontotta magából a birdie-ket, így hozzájárult ahhoz, hogy az európai csapat versenyben tudjon maradni.

Nicolas Colsaerts az európai csapat egyetlen újonca, de már az első napon bebizonyosodott, hogy jó döntésnek bizonyult José María Olazábal részéről, hogy „bevette” a csapatba. Nem is volt nagyon más választása, hiszen a golfozó rendkívül jó idényt fut.
Miért lenne más ez egy Ryder Cupon? A belga tegnap Lee Westwooddal az oldalán nézett farkasszemet a Tiger Woods – Steve Stricker duóval, és azt kell mondjuk, hogy Colsaerts kifogástalanul teljesített.
Westwood ugyan kicsit halványabban teljesített, de társa csak úgy szórta a birdie-ket, és még egy eagle is belefért. Az ellenfél nem tudta felvenni a ritmust, így az európai duó nyert, amelyben óriási szerepe volt az újonc játékosnak.
„Nagyon jól éreztem magam a pályán. Még soha nem éltem át ennyi mókát és még többet akarok. Álmodoztam arról, hogy majd ilyen jól fogok játszani, de nehéz elképzelni, hogy valóban tökéletesen menjenek a dolgok. Ilyen a match play. Be kell gurítani a labdát, mivel tudod, hogy a másik fickó kegyetlenül megteszi majd helyetted. Szóval intenzíven fókuszálsz minden ütésre és én büszke vagyok arra, hogy ma a legjobbamat tudtam nyújtani a pályán.” – nyilatkozta tegnap Colsaerts.

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
5
6
12
13
15
19
20
21
22
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés