Ketten is az élen

Nem várt izgalmakat hozott eddig a playoff utolsó állomása, a Tour Championship, és hol van még a vége? Szombaton Justin Rose és Brandt Snedeker volt a legeredményesebb, így három nap után ők vezetnek a tornán.

Nem várt izgalmakat hozott eddig a playoff utolsó állomása, a Tour Championship, és hol van még a vége? Szombaton Justin Rose és Brandt Snedeker volt a legeredményesebb, így három nap után ők vezetnek a tornán.

A végéhez közeledik az idei PGA Tour playoff szakasza, hiszen ma eldől, hogy ki lesz az abszolút győztes ebben a szezonban. Sokan Rory McIlroy-t vagy Tiger Woods-ot tartották (és még tartják most is) esélyesnek, de úgy néz ki, hogy van még a tarsolyban jó néhány golfozó, akik igyekeznek „beleköpni” a szakértők levesébe.

Szombaton ugyan a fiatal északír nem játszott rosszul, hiszen 68-as ütésszámával még mindig az élmezőnyhöz tartozik, de hátránya három ütés az elsőkkel szemben. McIlroy nagyon szeretne bizonyítani, így biztosak lehetünk benne, hogy a mai napon mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy a nap végén neki legyen a legszélesebb mosolya.

A helyzet azonban úgy áll, hogy a Tour Championship tabelláját két játékos vezeti, mégpedig -8-as teljesítménnyel. Ők Brandt Snedeker és Justin Rose. Mindketten hibátlanul játszottak tegnap, és nagyon jó formát mutattak eddig. Vajon kitart ez vasárnap is? Meglátjuk, de annyi biztos, hogy rendkívül izgalmas zárónapra számíthatunk, hiszen a mezőny sűrű.

Két ütéssel van lemaradva Ryan Moore, aki egy nagyon jó hetet fogott ki, de nem panaszkodhat Bubba Watson és Jim Furyk sem, akik az északírhez hasonlóan -5-nél tartanak. Tiger Woods, Robert Garrigus, Matt Kuchar és Bo Van Pelt -4-nél tart, míg Luke Donald és Zach Johnson tegnap -3-as eredménnyel vonulhatott le a pályáról.

Webb Simpson és Dustin Johnson már nem tudott szombaton 70 alatt játszani, így ők összességében -1-es eredménnyel kezdhetik meg a mai játéknapot, míg Louis Oosthuizen par teljesítménynél tart. Adam Scott és Jason Dufner +1-nél jár, az esélyesnek tartott Phil Mickelson +2-nél, míg a spanyolok kiválósága, Sergio Garcia +3-nál.

Tour Championship, 3. nap

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés