Tata célegyenesben

A következőkben a tatai Old Lake Golf Club 2012. szeptember 19-én kiküldésre került hírlevelét tesszük közzé:

A következőkben a tatai Old Lake Golf Club 2012. szeptember 19-én kiküldésre került hírlevelét tesszük közzé:

A hétvégén megrendezett, 2 napos Old Lake Nyílt Bajnokság a bruttó győztes tekintetében nem hozott meglepetést. Legjobbunk Alex Simmes nyerte az „abszolút bajnoki” címet: szombaton 71, vasárnap 74 ütéses körrel. A Master kategória bajnoki címét Hatvári Árpád (Budai G.C), a senior korosztályban Kovács Titusz (Royal Balaton G.C) a nőknél Vasvári Zsóka (Highland G.C), és a Junioroknál Lengyel Armand (Old Lake G.C) szerezte meg a bajnoki címet. A bajnoki cím sorsa stroke játékformában dőlt el, de stableford szabályok szerint is hirdettünk 1-3 helyezettet minden kategóriában. A részletes eredmények a www.oldlakegolf.com lapon olvashatóak. (versenyről készült fényképek Klubunk Facebook oldalán találhatóak)

A hétvége - és az előzetes érdeklődés alapján az év- egyik legkiemelkedőbb golfeseménye lesz, az Old Lake Golf Clubban 2. alkalommal megrendezendő, BMW Golf Cup International magyarországi döntője.

A jelentkezési határidő múlt héten lezárult, a startlistát pénteken délután tesszük közzé. A szervező BMW Group Magyarország döntése alapján minden, a 120 fős induló listára bekerült, játékos részvételt visszaigazoló e-mailt kap e héten. Kérjük a kedves résztvevőket- a várhatóan hosszú játékidő miatt- pontosan érkezzenek, hogy a versenyt elkezdhessük 10:00 órakor.

Az esemény részletes programját, a támogatókat, és minden tudnivalót a www.golfcup.bmw.hu weboldalon közlik a szervezők.

Klubunk ez évi utolsó ranglista versenyére készül, jövő héten szombaton, szeptember 29-én.
A Rózsakert –Old Lake Ranglista Verseny (kiírás itt) főtámogatója- egyben klubunk kiemelt partnere- a Rózsakert Golf & Country Club. Főszponzorunk értékes ajándékokkal és szép kupákkal készül a 2012.szezon egyik utolsó – ranglista pont gyűjtési lehetőséget adó- megmérettetésére.

Októberi versenyeink:
Október 6: (szombat): Old Lake Hot Shot Skins
Október 13 (szombat): Greenkeeper verseny (Magyar Greenkeeper Szövetség)
Október 14.(vasárnap): Golf 108 Kupa (szlovák nyílt körverseny)
Október 20. (szombat): Apa –Fia Vajnóczki Gábor Emlékverseny
Október 21: (vasárnap): Seiko Férfi Nap Döntő

Mindenkit szeretettel várunk! Jó játékot kíván az Old Lake Golf Club!

Tata, 2012. szeptember 19.
Dr. Bábos Réka
Klubigazgató

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés