Norman, a bajkeverő

  Greg Normannek alaposan sikerült felkavarnia az álló vizet, mégpedig azzal a kijelentésével, hogy Rory McIlroynak sikerült megfélemlítenie Tiger Woodsot. Hogyan is?

Greg Normannek alaposan sikerült felkavarnia az álló vizet, mégpedig azzal a kijelentésével, hogy Rory McIlroynak sikerült megfélemlítenie Tiger Woodsot. Hogyan is?

Greg Norman nemrégiben azt nyilatkozta, hogy Rory McIlroynak sikerült megfélemlítenie Tiger Woodsot, amely nyilvánvalóan a pályán is meglátszik. A korábbi sikeres golfozónak biztosan megvolt az oka, amelynek alapján ezt a kijelentését tette, de ennél sokkal érdekesebb az a válasz, amit az ezzel kapcsolatos újságírói kérdésre adott az északír fiatal.

Igazából, ő csak egy új becenevet talált ki nekem. Úgy hív engem, hogy a Megfélemlítő. Ő így látja. De, hogyan is tudnám Tiger Woodsot megfélemlíteni? Úgy értem, neki 75 vagy 70 PGA Tour győzelme van, és 14 alkalommal nyert már major tornán. Ő a legnagyobb név ebben a sportban. Hogyan tudná egy kis, 23 éves srác, Észak-Írországból, néhány győzelemmel a zsebében megfélemlíteni őt? Ez egyszerűen lehetetlen. Nem tudom, hogy honnan szedte ezeket, de mindez nem igaz.” – nyilatkozta McIlroy.

 

Arra kérdésre pedig, hogy McIlroy volt-e valaha megfélemlítve Tiger Woods által, ez volt a válasz: „Nem, és nem hiszem, hogy a megfélemlítés lenne a legmegfelelőbb kifejezés ebben az esetben. Inkább csodáltam mindazt, amit csinált, amit elért, de soha nem voltam megfélemlítve általa.”

McIlroy ugyan most először fog ütőt ragadni a Tour Championshipen, de jelenleg ő a világ legjobb játékosa, és ez azért mégiscsak jelent valamit. Többek között azt, hogy ő a legesélyesebb arra, hogy megnyerje a FedEx Cupot, és a velejáró 10 millió dolláros pénzjutalmat. Az északír fiatal egyébként az első két körben Woods partnere lesz majd, Greg Norman nagy örömére.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés