Teljesen nyitott volt a vége

  A vasárnapi vezető pozícióját Garth Mulroy-nak ugyan nem sikerült megtartania, így sem elégedetlen magával. A hazaiak kedvence, Matteo Manassero pedig végül felküzdötte magát a harmadik helyre.

A vasárnapi vezető pozícióját Garth Mulroy-nak ugyan nem sikerült megtartania, így sem elégedetlen magával. A hazaiak kedvence, Matteo Manassero pedig végül felküzdötte magát a harmadik helyre.

Nem kérdés, hogy a tegnap befejeződött BMW Italian Open alakulhatott volna másképpen is. Egészen az utolsó szakaszokig nyitott volt a torna végkimenetele, de végül Gonzalo Fernandez-Castaño volt az, aki a leghiggadtabb tudott maradni az utolsó lendítéseknél is. A spanyol tegnap egy szép, hibátlan 64-es körrel zárta a versenyt, így a nap végén a neve mellett -24 szerepelt.

Kiélezett küzdelem folyt a spanyol, valamint Garth Mulroy között, akinek tegnap két bogey is becsúszott, amely végül a playoff esélyének, illetve az első hely megszerzésének a lehetőségét vette el tőle. Mindazonáltal, a dél-afrikai játékos nem lehet elégedetlen magával, hiszen -22-es eredménye egyáltalán nem rossz.

Úgy érzem, hogy jól játszottam ma, de Gonzo puttere túl forró volt ma nekem. Egymás után ütöttük a birdie-ket, ami jó móka volt. A 17-es szakasznál én ugyan befejeztem a birdie-k gyártását, de jól játszottam, aminek nagyon örülök. Az elmúlt két nap nagyon jó hangulatban telt.” – nyilatkozta tegnap Mulroy.

Hasonlóan jó eredményt ért el a belga Nicolas Colsaerts is, akinek szintén adva volt a lehetőség, hogy beérje spanyol kollégáját. A belga tegnap a hátsó 9-en azért elég sok hibát vétett, így a versenyt -18-as eredménnyel zárta. „Nagyon jól kezdtem tegnap, és mivel körülöttem mindenki szórta a birdie-ket, én sem tehettem mást. A hátsó szakaszoknál azonban leálltam, de a finisemmel elégedett vagyok.” – nyilatkozta Colsaerts.

A harmadik helyet sikerült viszont megszereznie Grégory Bourdy-nak és a hazaiak kedvencének, Matteo Manasserónak, akik végül -20-as eredménnyel végeztek a tornán. Colsaertshez hasonlóan, -18-nál állt meg Gary Boyd, Pablo Larrazábal és Martin Kaymer is. Rafael Cabrera-Bello pedig végül -17-es eredménnyel a 9. helyen végzett.

A torna negyedik napjának legfontosabb momentumait az alábbi linken lehet megtekinteni.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés