SLGC híradó

  Véget ért az idei Porsche M5 Golf Kupa a St.Lőrinc Golf Clubban.

Véget ért az idei Porsche M5 Golf Kupa a St.Lőrinc Golf Clubban.

A 4 fordulón keresztül tartó 18 lyukas verseny szoros eredményeket hozott minden kategóriában.
Sok esetben csak az utolsó forduló, utolsó ütései döntöttek egy-egy kategória élén. További részletek a klub honlapján.

A tét nagy volt, a következő évi Quattro Cup magyarországi selejtezőjére való szabadjegy a kiemelt kategóriák győzteseinek  másodmagával. A bruttó összetett kategória győztese részt vesz az idei ausztriai nemzeti döntőn  Adamstalban szeptember 28.-án.
A fordulónkénti Audi teszt-hétvége különleges modellekkel, az értékes Audi golf kollekció darabjainak megszerzése, a kupákon és az elismeréseken kívül szintén a verseny nagyvonalú díjazását képezték. 
Aki kíváncsi a pályára, a klubbal tarthat Adamstalba szeptember 27.-én a klub által szervezett utazáson, ahol kedvezményes green fee és akár utazási költség ár mellett próbálhatja ki a pályát.
Az idei sorozat versenyeire 76 golfozó nevezett.

Most hétvégén folytatódik a 4.éve tartó Sunset Golf Tour sorozatverseny a Szent Lőrincen, amelynek következő fordulója 09.16-án vasárnap következik. A 9 lyukas verseny fődíja kategóriánként jelentős kedvezmény a következő évi tagság áraiból. A 95-15%-os kedvezményekkel egészen a 6.helyig jutalmazzák a sorozaton elindulókat. . 
Természetesen a bruttó első helyért járó bronz golfszobor és a sötétkék aranygombos klubzakó sem mellékes díja a sorozatnak, amelyet az előző évi nyertesek adnak fel a bruttó összetett győztesnek.
A versenyre jelentkezni a recepciónkon lehet. Részletes versenykiírás a klub honlapján.

Szeptemberben sor kerül  a Zserbó  (zászlós) kupa következő fordulójára is, és a sokak által már nagyon várt Kings of Salmon kupára, amely az utóbbi évek méltán nagy érdeklődéssel várt "gourmet kánaán" versenye a St.Lőrinc Golf Clubnak. 

Szintén szeptember
 végén kerül sor a szokásos éves szövetségi junior szintfelmérő versenyre, ahová a fiatalokat várják. További részletek hamarosan.

Pályafejlesztés - szeptember végén kezdődik a lőrinci pálya újabb, nagyobb szabású fejlesztése.
A sokak által, sokszor joggal kritizált semi rough-ok kialakítása megkezdődik a fairway-ek mentén,
 a 8-as, 9-es szakaszok fairway-ei a már beszerzett öntözőfejek beépítésével, automata öntözést kapnak és újabb homokakadályok is kialakításra kerülnek.  
Az újonnan beszerzett vertikáló és felülvető gép munkája mindenki számára elismerő eredménnyel fog járni. A munkálatok szeptember utolsó napjaiban kezdődnek és mindenki a saját szemével tud majd meggyőződni róla.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés