Itt van az ősz, itt van újra

Visszatér a Royal Balaton! Két hetes kihagyás után a hétvégén ismét versenyt rendeznek Balatonudvariban. A klub az elmúlt időszakban rápihent az őszi versenyszezonra, de mostantól ismét hetente járhatunk versenyezni Magyarország egyik legszebb pályájára. A továbbiakban rövid beharangozókat olvashatnak a klub őszi versenyeiről:

Visszatér a Royal Balaton! Két hetes kihagyás után a hétvégén ismét versenyt rendeznek Balatonudvariban. A klub az elmúlt időszakban rápihent az őszi versenyszezonra, de mostantól ismét hetente járhatunk versenyezni Magyarország egyik legszebb pályájára. A továbbiakban rövid beharangozókat olvashatnak a klub őszi versenyeiről:

Jövő héten, 22-én a klub zártkörű versenyt tart kizárólag tagjainak Vontobel Kupa néven. A Royal Balaton immáron harmadik alkalommal adhat otthont a magyar golftársadalom egyik legnívósabb zártkörű, meghívásos versenyének. A különleges díjakon túl hamisítatlan magyar vendégszeretet és frissítő programok - többek között golfoktatás és borkóstoló is - várják a golfozókat és meghívott vendégeinket.

Még szeptemberben, 29-én jön a Balaton Kupa utolsó versenye, ahol ismét a Herendi Porcelán Manufaktúra által felajánlott díjakat fognak osztani. MEGHÍVÓ!

Rögtön a Balaton Kupa másnapján, vasárnap jön a már régebben beharangozott MKSZ Agrolánc Kupa. A hagyomány teremtő szándékkal idén első alkalommal megrendezésre kerülő verseny célja, hogy a magyarországi golf létesítményekben és golffal foglalkozó cégekben dolgozók részére is lehetőséget teremtsenek egy megmérettetésre és egyben a Magyar Klubigazgatók Szövetségének munkáját, a golfban dolgozók továbbképzését és összetartását támogassák. Szponzornak beszállt az Agrolánc Kft, ami csak fokozza a verseny rangját. A versenykiírásban az MKSZ kategória mellett helyet kapott a nyílt kategória. MEGHÍVÓ!

A klub az októbert a jótékonykodásra fordítja. Hatodikán a Young Masters-en résztvevő önkénteseket hívják meg egy családias rendezvényre, hogy megköszönjék mind azt a munkát, amit az európai verseny rangjának fenntartásáért tettek.

A klub hálája jeléül rendezi meg az "EYM Önkéntesek Golfversenyét." A részletes meghívó hamarosan érkezik, de aki ott akar lenni, már most jelezheti részvételi szándékát a klubnál. A golfverseny nyílt, tehát szeretettel várják az önkéntesek családtagjait, barátait is, akik nevezési díj fejében indulhatnak a megmérettetésen.

Október 13-án immáron ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Mosolygó Kórház Alapítvány jótékonysági golfversenye és a versenynek ezúttal a balatonudvari Royal Balaton Golf & Yacht Club ad otthont. A nevezési díj jelentős részét természetesen a klub az Alapítvány számára ajánlja fel, a többiből pedig a játékosok ellátását fogja finanszírozni. A rendezvényen egyébiránt Wilheim István, a klub pro oktatója és önkéntes Tell Vilmosa is ismét íjat fog ragadni. MEGHÍVÓ!

Egy héttel később a Lottery Golf Kupa kerül megrendezésre a pályán, aminek keretein belül tavaly a kolontári vörösiszap károsultaknak gyűjtöttek pénzt. Az idei ügy még ismeretlen, de a bevétel biztosan jó helyre fog kerülni.

November 3-án pedig, éppen csak több mint egy hónappal december 6-a előtt, ha nem is a Mikulás, de a Royal Balaton saját Miklósa, Sarlós Tibor Miklós főfelügyelésével megrendezésre kerül az idei President Kupa, amit már szintén nagyon várunk.

Most kicsit előreszaladtunk, ami furcsa, hiszen azért sok idő fog még eltelni mire november lesz, de amint láthatják a kedves olvasók lesz program bőven a Royal Balaton Golf & Yacht Club háza táján. Csak győzzünk mindegyiken indulni.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés