Martin Kaymer bizonyítani akar

  Való igaz, hogy Martin Kaymernek van mit bizonyítania, leginkább a kapitányának, aki nagyon is számít majd a német játékosra a Ryder Cup viadalok során.

Való igaz, hogy Martin Kaymernek van mit bizonyítania, leginkább a kapitányának, aki nagyon is számít majd a német játékosra a Ryder Cup viadalok során.

Martin Kaymernek ez az év nem igazán úgy alakult, ahogyan szerette volna, de még nincs veszve semmi sem. A német játékos egyébként utolsóként kvalifikálta magát automatikusan a Ryder Cup európai csapatába, amit bizony meg kell szolgálnia, leginkább a jó játékával.
Kaymer azonban április óta nem tudott tornán a legjobb tízbe kerülni, ami azért aggasztó adat. Ő maga bízik a jó játékában, és ezen a héten lesz is lehetősége a bizonyításra, mégpedig az olaszországi BMW Italian Open keretében.

„Már sokkal jobban ütöm meg a labdákat, és eredményesebben is tudom kontrollálni azokat, de a putterem még nem igazán akar engedelmeskedni nekem. Bízom benne, hogy még néhány gurítás, és minden rendben lesz majd. Csak akkor lehetsz elégedett magaddal, ha versenyben tudsz maradni és/vagy nyersz, de a folyamat az én esetemben jól halad. Eddig egyszer sem jöttem le úgy a pályáról, hogy azt éreztem volna, hogy a legjobbamat nyújtottam.”

A németek kiválóságának pedig hamarosan a legjobbját kell majd nyújtania, hiszen a hónap végén kollégáival az oldalán a Ryder Cup összecsapásokon kell majd helyt állni. Addig még persze van néhány hét, de a játékos rendkívül bizakodó és elszánt.

„Hogy őszinte legyek, leginkább azon aggódom, hogy az elmúlt hetekre már készen akartam állni a Medinah-i összecsapásokra. Még maximum két hétre szükségem van ahhoz, hogy ismét formába jöjjek, de érzem, hogy menni fog. A hollandiai torna elég nagy falat volt számomra.”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés