Johnny Miller vallomása

  Johnny Miller azt nyilatkozta, hogy korábban megkeresték, hogy legyen Tiger Woods edzője, ő azonban udvariasan visszautasította az ajánlatot. Miért? Ő maga árulta el az újságíróknak.

Johnny Miller azt nyilatkozta, hogy korábban megkeresték, hogy legyen Tiger Woods edzője, ő azonban udvariasan visszautasította az ajánlatot. Miért? Ő maga árulta el az újságíróknak.

Johnny Miller nemrégiben azzal kapcsolatban hívta fel magára a figyelmet, hogy megemlítette, hogy annak idején felkérték, hogy legyen Tiger Woods edzője, ő azonban nemet mondott az ajánlatra. Hogy miért?

 

Nem sokan tudnak erről a megkeresésről, de amikor Tiger két-három éve már stabil tagja volt a Tournak, akkor az emberei megkerestek, és megkérdezték, hogy adnék-e neki esetleg néhány leckét a short ironokkal kapcsolatban. Jack Nicklaus ugyanis azt mondta neki, hogy én vagyok a legjobb short iron játékos, ami azért elég nagy dicséret.”

Miller azonban kénytelen volt nemet mondani a rendkívül csábító ajánlatra, mivel elmondása szerint az NBC-vel kapcsolatos munkái akadályozták ebben, illetve szeretett volna minél több időt eltölteni a gyerekeivel és az unokáival.

 

Meglehetősen fáradt voltam. Nem hittem abban, hogy meg tudom adni neki azt az időt, amire szüksége lett volna, szóval nemet mondtam az ajánlatra, amit nem hiszem, hogy sokan megléptek volna az én helyemben.”

Az eset ugyan régre nyúlik vissza, ma talán már másképpen döntene a hajdani kiválóság. „Ő az a fickó, akin leginkább szeretnék segíteni. Junior kora óta figyelemmel kísérem őt. Ismerem azokat a swingeket, amiket korábban képest volt produkálni. Azt hiszem, tudnék neki segíteni abban, hogy visszanyerje a természetes swingjét, és ne egy olyat erőltessen, amit mások akarnak látni nála. Nyitott vagyok arra, hogy segítsek neki.” – tette hozzá Miller.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés