Mindenki aki számít!

A Magyar Klubigazgatók Szövetsége első alkalommal szervezi meg 2012. szeptember 30-án az MKSZ - Agrolánc Golf Kupát a Royal Balaton Golf & Yacht Clubban, Balatonudvariban.

A Magyar Klubigazgatók Szövetsége első alkalommal szervezi meg 2012. szeptember 30-án az MKSZ - Agrolánc Golf Kupát a Royal Balaton Golf & Yacht Clubban, Balatonudvariban.

„A verseny létrehozásával célunk az volt, hogy a szövetségünk tagjait összekötő golfsporttal kapcsolatban ne csak elméletben bővítsük menedzsment ismereteinket, de fordítsunk figyelmet a golfozókkal történő kapcsolattartásra is. Az eseményen így lehetőség lesz a golfklubok és a golfozók közötti kapcsolat elmélyítésére” – nyilatkozta Révész Tamás, az MKSZ elnöke.

„Fontosnak tartom ezt az összejövetelt, mert nem csak a klubigazgatókat és kollégáikat várjuk nagy szeretettel klubunkba, de minden golfozót is, hiszen ez egy nyílt golfverseny lesz, melyre 10 golfklub összefogásában került sor. Csatlakozott kezdeményezésünkhöz a Pannonia G&CC, az Old Lake Golf Club, a Golf Club Imperial, a GC Sonnengolf, a St. Lőrinc Golf Club, a Golftanya, a hencsei golfpálya, a Greenfield és az Academy golfpálya és természetesen a mi klubunk is, a Royal Balaton Golf & Yacht Club” – tette hozzá Sarlós Péter, az MKSZ alelnöke.

A golfversenyen számos kategóriát hirdetett meg az MKSZ elnöksége és érdekessége, hogy a partner klubok green fee utalványait valamint további számos értékes díjat lehet nyerni.

„A verseny különlegessége, hogy csapateredményt is fogunk hirdetni. Azaz klubonként megnézzük a 4 legjobb stableford eredményt elérő játékos összeredményét és ezek alapján hirdetünk csapatbajnokot is” – egészítette ki Závaczki Zsolt, az MKSZ elnökségi tagja.

„Ezen kezdeményezésünkkel hagyományt szeretnénk teremteni a magyar golfsportban, mert hisszük azt, hogy szükség van a magyar golf fellendülése érdekében a golfklubok összefogására” – zárta beszélgetésünket Kiss I. Géza, az MKSZ elnökségi tagja.

A verseny névadó főszponzora Szemerei Károly, az Agrolánc Kft. ügyvezető tulajdonosa, akinek köszönhetően az elmúlt években az MKSZ számos színvonalas külföldi előadót tudott a konferenciáira meghívni. Köszönet kitartó támogatásáért!

A klubigazgatók minden kedves érdeklődőt nagy szeretettel várnak. Ha a dolgok jól mennek, itt tényleg mindenki ott lesz, aki számít.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés