Nagy nevek

Múlt héten, csütörtökön került megrendezésre a SOLAR GOLD Highland Társasági Versenysorozat hetedik fordulója, melyen szép számban indultak el a vállalkozó kedvű golfozók. A nagy melegben a játék során örömmel fogadták a játékosok a jeges törülközőket.

Múlt héten, csütörtökön került megrendezésre a SOLAR GOLD Highland Társasági Versenysorozat hetedik fordulója, melyen szép számban indultak el a vállalkozó kedvű golfozók. A nagy melegben a játék során örömmel fogadták a játékosok a jeges törülközőket.

A nap folyamán a játékosok ismét élvezhették a mikrokeringés javítás kedvezményes hatását, valamint a klubtag Fransisco Escalante tartott golf erőnléti bemutató edzést a pavilonban, ami leginkább a fiatalok körében volt népszerű.

A versenyhirdetésre este 20.00 óra körül került sor, amit nagy örömünkre egyre több játékos vár meg, köszönhető ez a Budapest Catering finom vacsorájának, a kellemes élőzenének és természetesen elsősorban a jó társaságnak.

A díjátadón Kárpáti György klubkapitány és Forgó Ferenc gratulált a nyerteseknek. A Klubhendikepesek között ezúttal a Highlanden idén először versenyző Pataki Gábor lett az első helyezett. A második helyen Bognár György, a harmadik helyen Molványi Ferencné végzett, és külön öröm volt, hogy mindannyian javítottak hendikepjükön. A Juniorok között ezúttal Waché Maximilien lett az első 19 nettó stableford ponttal, így ő állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára, a második mindössze 1 ponttal lemaradva Vasas Zsombor, a harmadik Szemerey Lili lett.

A Senioroknál ismét nagyon szép eredmények születtek, a legtöbben javítottak hendikepjükön. Ezúttal Kuzma László az első helyezést tudhatja magáénak, ezzel a sorozatösszesítésben is egyre közelebb kerül az első helyen álló De Pelsmaeker Proshoz, a második és harmadik helyen pontegyenlőség alakult ki, végül a szakaszon belüli eredmények alapján a dobogó képzeletbeli második fokára dr. Bartha András állhatott fel, a harmadik helyezett Kulcsár Tibor lett.

A hölgyek között kiegyensúlyozott volt a verseny 1-1 pont különbségekkel alakult ki a végeredmény, az aranyérmet és a díjat Fiserné Koplányi Eszter vehette át, az ezüstérem Sándor Orsolya Virág nyakába került, a bronzérmet Vu Quy Doungné vehette át.

A Férfi B kategóriában indultak ismét a legtöbben, a játék Smith Andrewnak ment most a legjobban. Ő 24 nettó stableford ponttal nyerte meg a társasági verseny mostani fordulóját és javította hendikepjét, a második harmadik helyen a Senior kategóriához hasonlóan pontegyenlőség alakult ki, így a szakasz győzelem eredménye döntött, a második helyre Frank Tamás került, a harmadik Tantó Attila lett. A Férfi A kategóriában Gratzl Ferenc lett volna az első, de ő nyerte meg a Bruttó kategóriát is, így a Nettó Férfi A kategória győztese Varga Dániel lett, aki 12,7-re vitte le hendikepjét, a második Hajdu Steve lett, a harmadik helyezett mindössze 1 ponttal lemaradva Lacsek Krisztián lett.

A Bruttó kategóriát, mint már fentebb említettük Gratzl Ferenc nyerte meg 16 ponttal. A különdíjak is szokás szerint kihirdetésre kerültek, a hölgyek között a leghosszabbat ezúttal Fiserné Koplányi Eszter ütötte, az uraknál Kuzma László büszkélkedhet ezzel a címmel, a legközelebb a zászlóhoz Koplányi Tibor ütött a mostani fordulóban.

Gratulálunk a játékosoknak! A versenysorozat utolsó előtti, nyolcadik fordulója szeptember 20-án lesz esedékes!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés