Dustin Johnson a legesélyesebb

Golfos szakértők szerint a playoff következő állomásán Dustin Johnson lehet az, aki a torna végén a dobogó legtetején állhat majd. Mindezt leginkább az elmúlt héten nyújtott teljesítményére alapozzák. Meglátjuk.

 

Golfos szakértők szerint a playoff következő állomásán Dustin Johnson lehet az, aki a torna végén a dobogó legtetején állhat majd. Mindezt leginkább az elmúlt héten nyújtott teljesítményére alapozzák. Meglátjuk.

Augusztus 31-én folytatódik az idei PGA sorozat rájátszása, amelynek második állomása a Deutsche Bank Championship lesz. Nincs egyszerű dolguk a szakértőknek, hiszen jó néhány golfozó esélyese lehet az ezen a héten kezdődő tornának, de úgy tűnik, hogy az egyenlők között is vannak még egyenlőbbek. Ilyen például Dustin Johnson.

Az amerikai játékosnak ugyan nem sikerült megvédenie a címét a múlt heti megmérettetésen, a 3. helyen végzett végül, ami kezdésnek nem is rossz. A hozzáértők indoklásul azt állapították meg, hogy Johnson játéka meggyőző, és nem mellesleg a játékos mindenképpen szeretne bekerülni az amerikai Ryder Cup csapatba, ahhoz viszont eredmények kellenek. Ez egy újabb motivációt jelenthet.

Az esélyesek közé sorolják még egyébként Tiger Woods-ot, aki a múlt héten a Barclays tornán ugyan a 38. helyen végzett, de hihetetlen küzdeni akarásának még közel sem láttuk a tetejét. Sokak szerint az idén már három alkalommal bajnokká avatott golfozó megszerezheti következő dobogós helyét, amennyiben élni tud majd a lehetőséggel.

Többen egyébként Jason Dufnert is esélyesnek tartják, akárcsak a fiatal Rory McIlroyt. Nem tudni, hogy ezen a héten milyen játékot látunk majd tőlük, de tény, hogy mindketten képesek lehetnek meglepni minket. Érdemes egy pillantást vetnünk még a csoportosításokra is, illetve megnézni, hogy ki kinek az oldalán ragad majd ütőt.

Ajánlott párosítások

Nick Watney – Brandt Snedeker – Tiger Woods

Rory McIlroy – Zach Johnson – Jason Dufner

Bubba Watson – Dustin Johnson – Carl Pettersson

Matt Kuchar – Hunter Mahan – Keegan Bradley

Luke Donald – Justin Rose – Steve Stricker

Phil Mickelson – Ernie Els – Rickie Fowler

 

Webb Simpson – Louis Oosthuizen – Bo Van Pelt

John Senden – Graeme McDowell – Adam Scott

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
3
7
8
9
10
11
15
16
20
21
22
23
28
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés