?Fenem a fogamat!?

S. Nagy Csabáról legutóbb a májusban rendezett tatai Matchplay kapcsán halhattunk, amikor a golfozó az előkelő harmadik helyezést szerezte meg, Rózsa Csillát is maga mögé utasítva.

S. Nagy Csabáról legutóbb a májusban rendezett tatai Matchplay kapcsán halhattunk, amikor a golfozó az előkelő harmadik helyezést szerezte meg, Rózsa Csillát is maga mögé utasítva.

A holnap induló máriavölgyi nyílt bajnokságon játékosunk legalább ilyen jó eredményre készül, sőt lapunknak elmondta, hogy magyar ellenfelei retteghetnek, mert az első öt helyezés egyikét már lefoglalta magának.

Bizonyára emlékszünk még a nyár eleji amatőr golfmegmérettetésre, ahol S. Nagy Csaba bravúros rövidjátékával 70 közeli pontszámot harcolt ki magának. A golfozó most is precíz ütéseiben és gyors reagálásában bízik, és abban, hogy a kevés hibalehetőséget engedő, hosszú máriavölgyi pályán lesz majd lehetősége mindezeket rövidjátékában is megmutatni.

„A pályát nagyon jól ismerem, de azt tudom, hogy hosszú lankái azoknak kedveznek, akik már begyakorolták a green útvesztőit. A nyár folyamán kevés időm jutott az edzésre, a munka és a család mellett a golf most háttérbe szorult. Úgy gondolom, hogy bár jó formában vagyok mégis az egyedüli lehetőségem, hogy barátaimnak, nemes ellenfeleimnek megmutassam még mindig a topon vagyok, ha a rövidjátékomat szépen és kevés hibával viszem végig.”

S. Nagy Csabát azért nem kell félteni, bár elmondása szerint is komoly ellenfelekkel néz szembe, azért nem esik kétségbe a 10 alatti handicapektől, és jó helyezésre számít.
„Amennyiben az összesített mezőnyben 25. leszek, akkor megelégedéssel hagyom majd el a máriavölgyi greent, hiszen ez azt jelentené, hogy több külföldi versenyzőt is magam mögé utasítok. A magyarok között természetesen most is az első ötben szeretnék végezni. Riválisaimnak üzenem, hogy már fenem a fogamat!”

Az ambíciózus golfos ma már kint lesz a gyakorlónapon, hogy legnagyobb ellenfelét, a pályát is a saját hasznára fordítsa. Mindenesetre, ha lelkesedéséhez egy jó rövidjáték párosul, akkor biztos, hogy újra a dobogón üdvözölhetjük őt.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés