Lengyel barátainkkal találkozunk

A Nyírség Golf Klub tagjai az elmúlt évben részt vettek egy barátságos, nemzetek közötti golfviadalon a lengyelországi Krakkóban. A Walley Golf klubbal az elmúlt időszakban kialakult jó kapcsolat eredményeként a magyar golfozók meghívást kaptak egy újabb versenyre.

A Nyírség Golf Klub tagjai az elmúlt évben részt vettek egy barátságos, nemzetek közötti golfviadalon a lengyelországi Krakkóban. A Walley Golf klubbal az elmúlt időszakban kialakult jó kapcsolat eredményeként a magyar golfozók meghívást kaptak egy újabb versenyre.

Tavaly egy 12 fős magyar csapat játszott egy 12 fős lengyel csapat ellen. Idén 40 játékosunk fog kimenni, legalábbis ennyit tudnak fogadni lengyel barátaink. Tavaly a magyarok vittek egy vándorkupát, majd a versenyt minimális differenciával, de a lengyelek nyerték, úgyhogy a kupát ott kellett hagynunk nekik. Itt az ideje visszahozni.

Idén a különbség az lesz, hogy a csapatverseny mellett lesz egyéni díjazás bruttó, illetve nettó kategóriában. Előbbiben az első helyezettet, utóbbiban az első hármat fogják díjazni.

A versenyre Závaczki Zsoltnál lehet jelentkezni. Mi is tőle tudtuk meg a legtöbb információt. Különben Závaczkiéknál mostanában felröppent a hír, hogy a család új vizekre evez, és esetleg Balatongyörökre teszi át székhelyét, ahol amúgy is klubtag mind az apuka, mind kisfia, Bálint. Ha már a lengyel verseny kapcsán úgyis beszéltünk Zsolttal, a kósza hírről is megkérdeztük. A Závaczki család feje azonban sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudta a hírt, hiszen ahogy mondta, sok víz folyik még le addig a Dunán.

Lengyel-magyar Golfviadal:
Versenykiírás:

Verseny időpontja: 2012 szeptember 9-11.
Verseny formája: Stroke-hcp
Résztvevők: Max. 36 hcp egy kategóriában
Díjazás: Bruttó 1. hely
Nettó 1. 2. 3. hely
Részvételi díj: 29.900 Ft/fő – Kísérő számára: 17.900 Ft/fő
Utazás: Busszal 9.000 Ft/fő, vagy egyénileg önköltséggel.

Program:
Indulás Nyíregyházáról 9-én vasárnap 11.00 órakor. Első szállás Krakkó belvárosban, (www.hotelprokocim.pl) vacsora az óváros részben (http://kwadrans.pl/home). Másnap reggeli után megérkezés a golfpályára, gyakorlónap, pálya bejárás (http://www.krakow-walley.com). Este szállás és vacsora a pályán lévő hotelben (http://www.bookcracow.com/VillaPacoldi). Kedden a svédasztalos reggeli után 9.00 órakor indul a nemzetek közötti verseny, vegyes négyes flight-okban. Verseny után eredményhirdetés, vacsora után indulás haza Nyíregyházára. Érkezés kb. 23.00 órakor.

Jelentkezési határidő: augusztus 26.
A részvételi díj megérkezéskor a helyszínen fizetendő.
További információ és nevezés: Závaczki Zsolt. Tel.: 20/33 88 411
A résztvevők száma korlátozott, max. 40 fő.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés