Görcsoldó

Hétvégén nem tétlenkedtek Tatán. Egymás után két versenyt is megrendeztek a rekkenő hőségben, amiken természetesen Ralph Müller is elindult. „Nagyon jól éreztem magam annak ellenére, hogy igazán meleg volt.” A jókedvű golfozó lapunknak elmondta, hogy a Dr. Gáti Ferenc emlékverseny, valamint a Budai Golf Kupa is igen jó hangulatban telt.

Hétvégén nem tétlenkedtek Tatán. Az Old Lake Golf Club egymás után két versenyt is megrendezett a rekkenő hőségben, Ralph Müller pedig mindkettőn elindult. „Nagyon jól éreztem magam annak ellenére, hogy igazán meleg volt.” A jókedvű golfozó lapunknak elmondta, hogy a szombati Dr. Gáti Ferenc emlékverseny, valamint a vasárnapi Budai Golf Kupa is igen jó hangulatban telt.

„A nyílt bajnokság már mindjárt itt van. Ez a két verseny jó felkészülés volt, de természetesen még edzek a hétvégére ezen kívül is” - mesélte terveit Ralph, aki nem igazán volt megelégedve játékával. „A pálya kiváló Tatán, minden nagyon jó volt, csak a játékom nem. A verseny előtti estén későn feküdtem le, talán ez sem segített” - mondta el viccelődve. „Sajnos az első kilenc lyuk nem ment olyan fényesen, mint gondoltam, de a játék második felében már jól ütöttem.” Ralph szombaton a 3. helyet szerezte meg, míg vasárnap bruttó kategóriában nyolcadik lett. „Második nap az elő kilenc ütéssel nem volt gond, az utolsó szakaszokon viszont nem voltam elég erős fejben. Mostanában sajnos nem 100%-os a játékom, mert nem tudok rendesen koncentrálni.” A versenyző sokat edz, most kifejezetten a rövidjátékára fókuszál, úgy érzi, azon még van mit javítani péntekig.

Az idén 15 éves Pannonia pályáján megrendezésre kerülő Nyílt Bajnokság miatt azonban nem görcsöl a golfozó, aki elmondta, azért fog még ütni párat a verseny előtt Máriavölgyben, hiszen rövid játékát szeretné még kicsit fejleszteni edzője, Errol Bhalai segítségével. „Lazán szeretnék játszani, ha túlságosan rágörcsölök, nem fog menni. Jobb, ha nem veszem annyira komolyan, mert akkor nyugodtabb tudok maradni” - mondta el, majd megosztotta velünk elvárásait is. „+5-7 között jó lenne játszani. Erős mezőny lesz, sok külföldivel, szóval mindenképp élvezetes lesz a hétvége Máriavölgyben. Ha becsúszik egy 4-es, akkor azért nem fogok búsulni” - nevette el magát Ralph, akinek természetesen mi is sok sikert kívánunk a hétre.

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés