Sikerek a Junior Tour-on

Augusztus 14-én a Pannónia Golf Club-ban megrendezett versennyel ért véget a Junior Tour 8 versenyből álló, 2012. évi sorozata. A Old Lake Junior csapata – az összesített eredmények alapján - sikeresen szerepelt az idei évi erőfelmérésen.

Augusztus 14-én a Pannónia Golf Club-ban megrendezett versennyel ért véget a Junior Tour 8 versenyből álló, 2012. évi sorozata. A Old Lake Junior csapata – az összesített eredmények alapján - sikeresen szerepelt az idei évi erőfelmérésen.

 

 

 

 

A fiúk 10-11 éves korosztályában Rózsa Dániel az összesített eredménylista 2. helyén végzett. Az ezüst hely –kiváló eredmény, hiszen gyakorlatilag Daninak az idei év az első teljes versenyévadja: tavaly kezdte a játékot 54 (!) HCP-vel, pillanatnyi HCP-je 20.

 

A 12-13 éves korosztályban Vass Lajos 3. és Valics Máté 4. helyét kell kiemelnünk, mindketten a klub helyi játékosai, évek óta részt vesznek az Old Lake junior programjában.

 

Rózsa Dávid, a 14-16 éves korcsoportban, a 2012. évi Junior Tour összesített eredménylistájának harmadik helyezettje. 2011 tavasza óta Dávid játéktudása hatalmas fejlődést mutatott: 2011 áprilisában 46 (!) HCp-ről indult , most 10,6 HCP-en áll. Dávid- a testvérével Danival, Vadkerti Adéllal, Lengyel Lillával és Armanddal, a szintén jól szereplő Angyal Sárival, Zombori Danival együtt tagja az Old Lake idén alakult ifjúsági szakosztályának, Damian MacPherson edzőnk: a MacPherson Team elnevezésű csapatának. A „villám” fejlődésben szerepet játszik – az egyéni tehetségen és szorgalmon kívül-a tökéletes edzésmunka, és a kiváló infrastrukturális háttér, amely a Macpherson Team játékosoknak rendelkezésre áll.

 

Dávid az idei jó játékával „belépőt nyert nemzetközi versenyekre:a szófiai Boys Challenge-re a magyar válogatott tagjaként illetve a Polish, és az Israel Open-re.

 

A lányok között Vadkerti Adél a 12-20 éves kategóriában a 2. helyen végzett. Adél-akárcsak Dávid- a 2012. évben tűnt fel, és a MacPherson Team tagjaként, minőségi HCP javulást mutatott. Adél nemzetközi sikert is elért idén: az Austrian Open-en, junior kategóriában 3. helyezést ért el.

 

A Lengyel testvérek teljesítménye szintén kiemelendő: Lilla a lány csoport 4. helyezettje, míg Armand 14-16 fiúk kategóriában a Tour összesített 4. helyét szerezte meg.

Armand idei kiemelkedő teljesítménye, hogy ő szerezte meg az indulási jogot, és képviselte Magyarországot (és az Old Lake-et) az idei British Open junior versenyén.

 

A gyerekeknek további sikeres játékot, és eredményes szereplést kívánunk.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés