Golfhétvége Györökön

A Golfclub Imperial csapata egész héten gőzerővel készült a ma kezdődő golfhétvégére.

A Golfclub Imperial csapata egész héten gőzerővel készült a ma kezdődő golfhétvégére.

A pályához tartozó kúria teraszát letakarították, és csiszolgattak is rajta, hogy a ma esti golfpartira már minden tökéletes legyen. A hangulatos világítás és a grillállomás már várja a vendégeket, úgyhogy gyakorlatilag minden készen áll.

A résztvevők között jól ismert arcok is lesznek, csak úgy, mint olyanok, akik először látogatnak ki a balatongyöröki pályára. A részvételi listát böngészve olyan nevekkel találkoztunk, mint Mészáros Zsolt, Kocsis Réka, Orosz Sándor, vagy Zsurzsa Sándor.

A környékbeli szállások is szépen telnek játékosokkal, és a pályán is egész hete dolgoztak, hogy mostanra készen álljon a mániákus golfozók fogadására.

Program:
1. nap, augusztus 10. péntek: Egész nap korlátlan golfozási- és strandolási lehetőség.
• 14:00 Opening Texas Scramble golfverseny (9 szakasz, stroke-HCP, 2 fős csapatok, csapat HCP = a 2 játékos HCP-je közül az alacsonyabb, shot gun start) Díjazás: Bruttó 1. hely, Nettó 1-3. hely
• 19:00 Balaton-parti Terasz Party I. : Eredményhirdetés, vacsora, olimpiai közvetítés és/vagy zene, korlátlan sör-, bor-, ásványvíz- és kávéfogyasztás, tombola: értékes nyereményekkel (külön fizetendő)
2. nap, augusztus 11. szombat: Egész nap korlátlan golfozási- és strandolási lehetőség.
• 9:00 Golfmania Golf Weekend Kupa golfverseny (18 szakasz, egyéni stroke-HCP, shot gun start) Díjazás: Bruttó 1. hely, Nettó 1-3. hely, Nettó 1. hely – első kilenc szakasz, Nettó 1. hely – hátsó kilenc szakasz – Az a játékos, aki a 18 szakaszos versenyen helyezést ér el, nem nyerhet a kilencszakaszos kategóriákban.)
• 19:00 Balaton-parti Terasz Party II. : Eredményhirdetés, grillvacsora, olimpiai közvetítés és/vagy zene, korlátlan sör-, bor-, ásványvíz- és kávéfogyasztás, tombola: értékes nyereményekkel (külön fizetendő)
3. nap, augusztus 12. vasárnap: Egész nap korlátlan golfozási- és strandolási lehetőség.
• A Balaton Golf Tour 2012 balatongyöröki fordulója

Részvételi díj: 19.900 Ft/fő, mely tartalmazza:
• korlátlan green fee-t a három(!) napra (péntek-vasárnap, a versenyekre is)
• nevezési díjat mindhárom (!) versenyre (pénteki 9 szakaszos texas scramble, szombati 18 szakaszos stroke-hcp és a Balaton Tour 2012 balatongyöröki fordulójára)
• részvételt a pénteki és a szombati Balaton Parti Terasz Party-n ( a vacsorát és korlátlan sör-, bor-, ásványvíz- és kávéfogyasztást a party-n)
• a golfpálya balatoni strandjának használatát
(nem tartalmazza: a tombolán történő részvételt. Tombolajegyeket a helyszínen, készpénzért vásárolhatsz)

Nem golfozó kísérőknek a részvételi díj: 10.000,- Ft

Igény szerint a szombati napra ebéd rendelhető: 1.590,- Ft/fő (kérjük nevezéskor jelezni)
Játékosok: bármely hazai vagy külföldi klub amatőr játékosa, igazolt maximum 36-os hendikeppel, illetve a pénteki és a szombati versenyen professzionális játékosok is részt vehetnek.
Jelentkezés: a Golfclub Imperial Balaton elérhetőségein. Telefon: +36 83 346 031 (9:00 – 19:00)


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés